IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Участвайте в играта ни „Прибери възможно най-бързо обувките в шкафа!“

15 септември 2014 10 49

Тествайте бързите си реакции в новата ни игра и може да спечелите ваучер за покупка от Deichmann

Снимка: Deichmann

Снимка: Deichmann

С началото на есента едно от най-вълнуващите занимания за дамите традиционно е обновяването на гардероба за новия сезон и разбира се, пазаруването!

При подготовката за по-хладното време задължителен и много любим момент е изборът на подходящи обувки. И тази есен на почит ще са ботите, и то в най-разнообразни варианти – полуботи, Челси боти, мъжки стил боти и най-сексапилните обувки за сезона – боти с висок ток.

За да се запознаете с актуалните тенденции при обувките за есенно-зимния сезон и да изберете най-подходящите модели за вас, може да участвате в най-новата игра на Tialoto.bg и Deichmann - „Прибери възможно най-бързо обувките в шкафа! Виж какво има под тях и спечели страхотни награди от Deichmann!“

Правилата на играта са много лесни: просто трябва да приберете всички обувки от картинката в шкафа, но за да сте сред победителите, е необходимо да го направите възможно най-бързо. Може да опитвате колкото пъти пожелаете, за да подобрите резултата си.

Победителите в играта ще са първите 4, които най-бързо са подредили обувките в шкафа.

Срок на играта: 15.09-28.09.2014 г.

Награди: ваучер за покупка от Deichmann.

Победителите ще бъдат обявени в статия в Tialoto.bg на 29.09.2014 г. За уточняване начина на получаване на наградата, ще се свържем с тях на посочените контакти за връзка.

Успех на всички!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари