IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вашият перфектен грим

8 септември 2014 07 33

Осигурен от Inglot Cosmetics

Вашият перфектен грим

Inglot Cosmetics е създадена преди 25 години от Войтек Инглот – млад химик, който по това време работи в известна фармацевтична компания. Неговата цел е да създаде продукти с високо качество, направени от най-добрите съставки и суровини, но достъпни за всеки. Въпреки изминалото време, страстта на Войтек Инглот към марката не утихва и той стои зад всяка една нова формула и дизайн.

Inglot Cosmetics имат свое собствено виждане за концепцията си, затова залагат на своите авторски решения в създаването на всичко – от продукта, опаковката и рекламата към него до интериора на представителните магазини. Това се осъществява в специални арт студия.

Периодично марката създава нови продукти, като наскоро стартира продажбата на първия в света дишащ лак за нокти. Той осигурява по-добра грижа и задоволява всеки вкус с богатата си цветова гама.

За перфектен грим, нашата уникална Freedom System, позволява на клиентите ни да експериментират с безбройни комбинации от форми и цветове, включвайки в себе си всички продукти.

Тази система позволява Вашето въображение да създаде свой собствен неповторим палет.

Inglot Cosmetics има представителни магазини в 240 държави по целия свят, а вече и в България!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари