IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лято като за снимка! Споделете любим момент и спечелете награда!

15 септември 2014 10 19

Искате ли да печелите награди?

Лято като за снимка! Споделете любим момент и спечелете награда!

Лятото е към своя край, но това не означава, че спомените от летните приключения и приятните почивки ще се изтрият с настъпването на цветните есенни дни. Dnes.bg и Централна кооперативна банка ти дават страхотни награди в играта „Лято като за снимка“.

С тази игра не бързаме да изпратим лятото, а искаме да запазим дълго топлия спомен за него, преди да се потопим в романтиката на есенния разкош. Като част от кампанията „Лято като за снимка“ в Dnes.bg, сайтът съвместно със спонсора на проекта Централна кооперативна банка организират онлайн игра за периода от 15 септември до 30 септември 2014 г.

За да участвате в играта, е необходимо да споделите със снимка вашите вълшебни моменти от изминалото лято, от вашата почивка на море, планина или екскурзия и да я публикувате в сайта Dnes.bg чрез страницата за качване на снимки – www.dnes.bg/summer в секцията „Участвай”.

Тези от вас, които участват в играта, качвайки тематични снимки според регламента, ще имат шанс да спечелят страхотни награди: предплатени Gift карти от Централна кооперативна банка на стойност 100 лв., 200 лв. и 300 лв.

Победителите в играта ще бъдат определени на база най-много събрани гласове за конкретна снимка. На 2 октомври 2014 г. ще бъдат обявени официално победителите в класацията, генерирали най-много гласове в играта на Dnes.bg.

Повече информация за условията на играта и наградите можете да прочетете в Правила и Награди.

Наградите те чакат, но преди това е нужно да споделиш топлия си миг и спомен с нас!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари