IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво ви очаква на партито Влез си в Tialoto.bg

16 септември 2014 10 15

Очакват ви много празнични изненади на събитието „Влез си в Tialoto.bg“

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

На 26-ти септември 2014 г. в Сердика Център София Tialoto.bg ще празнува своя 10-ти рожден ден!

Каним всички наши читателки, които искат да се забавляват заедно с нас, да заповядат на събитието ни „Влез си в Tialoto.bg“!

Очакват ви много приятни изненади, музика и танци! Ето и малко подробности какво ще се случи на събитието ни...

На ваше разположение ще са няколко тематични къта, в които ще се срещнете с различни специалисти от сферата на здравето, красотата, спорта. Те ще ви обърнат индивидуално внимание и ще ви посъветват какво да направите, за да се почувствате здрави, секси, отпочинали и самоуверени.

Кои са кътовете и какво ви очаква там:

Кът "Тайните на тялото"

Гостите ще могат да се запознаят с най-новите естетични, дерматологични и козметични процедури за тяло, които екипът на Hill Clinic предлага. Ще имате възможност да си направите безплатно измерване на телесните си показатели. За да се възползвате от безплатното измерване, ще трябва само да отговорите на 3 много лесни въпроса на събитието.

Кът "Красива и след утре"

От козметичната компания DeSheli ще ви представят своята луксозна линия продукти. Качествата на козметиката и ефективността ѝ са потвърдени чрез множество клинични изследвания. Козметичните линии, създадени и патентовани от DeSheli, представляват комплексен подход за цялостна грижа за кожата на лицето, тялото и косата, и вие ще имате ексклузивна възможност да се уверите в качествата на марката.

"Влез си в Tialoto.bg с Kangoo Jumps"

Здравето и добрият външен вид вървят ръка за ръка. А перфектна форма се поддържа, само когато имаме настроение и мотивация да изглеждаме добре. Kangoo Клуб България ще ви докажат колко забавен е атрактивният спорт и ще ви демонстрират как да спортувате с пружиниращите обувки.

Кът "Рецепти за Хармония"

С психолозите Росица Йорданова и Марта Козарева ще се потопите в разкриването на вътрешната си същност. Когато жената опознае това кътче от себе си, тя вече притежава рецептата за истинска женственост. Заповядайте в кът Рецепти за Хармония, за да разберете именно как да развиете потенциала на личните и социалните си взаимоотношения, радвайки се на хармоничен живот.

Кът "Перфектен грим"

Искате ли да се научите умело да подчертавате красивите черти на лицето си с помощта на макиажа? На Ваше разположение ще са топ гримьорите от Inglot Cosmetics, които ще ви покажат как само с няколко трика да направите визията си зашеметяваща и неузнаваема!

Освен безплатни консултации, всеки един от вас ще има възможност да участва в празничната ни томбола и да спечели много награди от нашите партньори! За целта е необходимо само да посетите всички кътове и да сте сигурни, че имате печат от съответния кът в картата, която ще получите от нас.

С попълнените печати ще може да участвате в томболата за следните награди:

- 1 ваучер на стойност 100 лв от Сердика Център

- 2 ваучера по 50 лв от Сердика Център

- Technopolis ще предостави 2 предметни награди

- Hill Clinic ще предоставят ваучери за безплатни процедури в тяхната клиника

- Прекрасни спортни аксесоари от Kangoo Клуб България

- Сет с гримове от Inglot Cosmetics

- 3 безплатни процедури от козметична компания DeSheli

- Triumph ще предостави 2 предметни награди – красиво бельо Triumph.

За доброто настроение на гостите ще се грижат звездите от Монте Мюзик – ГрафаМихаела Филева, Били Хлапето, Прея и НикНейм, които ще ни изпеят най-големите си хитове.

Освен тях, на сцената ще се изявят и танцьорите от танцова школа Pretty Dance Hall, с които ще потанцуваме заедно салса и зумба!

Нашите приятели от Kangoo Клуб България ще направят няколко демонстрации на атрактивния спорт, а желаещите ще могат да опитат и сами!

Очакваме ви!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари