IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нещата, които ще можете да си купите, ако станете милиардер

30 септември 2014 07 10

Кога парите могат да купят щастие?

Ще можете да си построите мечтания дом; Снимка: therichest.com

Ще можете да си построите мечтания дом; Снимка: therichest.com

Обратно на мнението, че парите не могат да купят щастие, многото пари – могат. Милиардерите държат света в ръцете си, буквално. Те могат да направят и опитат всичко, което си поискат, защото при тях няма ограничения откъм ресурси. Тези, които имат достатъчно късмет, за да бъдат членове на клуба на изключително богатите хора, реално могат да получат най-доброто в живота.

Освен това те се радват на всякакви привилегии и облаги. Например, не е нужно да чакат в задръстванията или на летището, защото могат да прекосяват света със собствения си частен самолет. Не е нужно да отсядат в хотели, ако имат супер луксозна яхта с екипаж, с която да могат да обикалят всички най-красиви тропически острови.

Милиардерите могат да построят и дома на мечтите си (на снимката), както направи един супер богаташ от Мумбай – Мукеш Амбани, чиято нетна стойност е над 22.7 милиарда щатски долара. Той и съпругата му Нита преди години решиха да си построят екстравагантна 27-етажна сграда, която да обитават с фамилията и слугите си.

Вижте в галерията ни част от нещата, които ще можете да си купите, ако станете милиардер.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Anonimnata ( преди 9 години )
Да, те могат да си купят безброй материални блага, но едва ли могат да си "купят" здраве, верен партньор, една истинска и споделена любов, истински приятелства... В това силно се съмнявам, а точно това са ценните неща в живота, но до тези истини достигат все по-малко хора в нашия, изпълнен с материализъм свят! Жалко за тях ...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар