IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хай-тек стилът за тази есен

3 октомври 2014 09 41

Меден металик, бляскаво черно или ослепително бяло – кой е твоят цвят за новия технологичен сезон

Снимка: Sony Xperia Z3

Снимка: Sony Xperia Z3

Есента настъпи изненадващо и ни провокира да се впуснем в търсене на нови модни придобивки и аксесоари.

Модният подиум ни диктува карета, метални материи, екзотични принтове, едноцветни ярки тонове и техните неочаквани комбинации, а диктаторите в модата на технологиите – Sony, зададоха код „Z3“: стъкло, алуминий, огледални отблясъци, цвят металик.

Новите флагмани на марката – Xperia Z3 и Xperia Z3 Compact – са изключително елегантен и многофункционален аксесоар за всяка жена с индивидуален стил и ярко присъствие.

Безапелационни във всяко едно отношение, те няма да оставят безразлични погледите на околните и ще направят притежателките си център на всеобщо внимание.

Снимка: Sony Xperia Z3

И двата телефона предоставят целия набор от отличителни характеристики и емблематични за марката технологии, като висококачествен екран, стабилна и многофункционална камера, неповторимо аудио изживяване.

Елегантни, с изчистени линии и първокласна изработка от калено стъкло и метал, апаратите от Z3 серията впечатляват с най-висока степен на прахо- и водоустойчивост, с която не може да се похвали никой от конкурентите на пазара в момента. Това означава, че телефоните могат да бъдат буквално навсякъде с вас – дори и под водата, и в най-дъждовното есенно време.

Камерата на двата модела е 20.7MP (за тези, които се вълнуват от технически параметри) или с една дума – изключителна. Прави чудесни снимки, селфита и клипове на всякаква светлина, дори и при липса на такава.

И като завършващ акцент: куп фотографски софтуерни добавки като перфектен автоматичен режим на снимане, снимки със звук, видеозапис в Ultra HD резолюция и много други. Както винаги Sony са водени от желанието да добавят стойност за потребителите – повече функционалност и качество в снимките, TRILUMINOS екран /тоест носите миниатюрен луксозен Sony телевизор в чантата си/ и аудио качество, отличително за Sony от години. Голямата изненада идва от живота на батерията, която успява да осигури цели две денонощия работа с едно зареждане.

Снимка: Sony Xperia Z3

За това помага и специалният за Xperia икономичен режим Stamina, който пести енергия, когато не използвате активно смартфона. Xperia Z3 или Z3 Compact – телефон с голям екран (5.2 инча) или компактният вариант (4.6 инча), без компромиси във функционалността – изборът е във вашите ръце ... и стил.

Снимка: Sony Xperia Z3

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари