IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Обновеният хотел „Bellevue“ в Хърватия

5 октомври 2014 09 41

Петзвезден лукс на остров Мали Лошин

Снимка: аdelto.co.uk

Снимка: аdelto.co.uk

Представяме ви обновения хотел „Bellevue“, който се намира на остров Мали Лошин в Хърватия.

Той е първият петзвезден луксозен хотел на острова, като инвестицията за реновирането му е 50 милиона британски паунда.

В момента „Bellevue“, който преди беше обикновен тризвезден хотел, сега е модерна дестинация за богатите туристи – хедонисти. На всичкото отгоре той е построен на един от най-елегантните заливи на острова – Чикат, близо до красива борова гора.

Хотелът на Адриатическото крайбрежие, е с местоположение на първа линия и разполага със 185 стаи и 21 апартамента. „Bellevue“ има уникална архитектура, подписана от архитектурното бюро от Загреб „Rusan Arhitektura“.

Островът е известен с буйна растителност, като тук растат над 1100 вида ароматни и лечебни билки. Ако красивата природа на острова не ви е достатъчна, за да се отпуснете, то можете да го направите в спа центъра на хотела, който предлага холистично лечение. Хотелският комплекс също така разполага с няколко плажа, с няколко басейна и с няколко ресторанта, които предлагат деликатеси, характерни за крайбрежните региони.

Разгледайте снимките на хотела в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари