IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

6 признака, че хората не ви харесват

2 ноември 2014 14 31

Как да разберете дали не сте аутсайдер

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Вие може да си мислите, че правите добро първо впечатление и че сте симпатичен човек, но да има нещо в поведението ви, което да дразни околните. Има доста очевидни признаци, по които можете да разберете кога не допадате на определени хора, но има и някои по-фини признаци, че хората не са ви фенове, които може да ви убягват.

Предлагаме ви някои знаци, за които да се оглеждате. Те ще ви покажат дали хората се чувстват некомфортно около вас по една или друга причина:

1. Хората ви гледат така, сякаш искат да ви урочасат.

Ако чувствате, че определен друг човек винаги ви гледа с отвращение или се взира с презрение във вас, без да сте му направили нищо лошо, за да го разстроите, това е ясен знак, че той не ви харесва особено. Той може да се държи мило и любезно, може дори да няма конкретна причина да ви мрази, но просто да сте му антипатичен и да не може да го скрие в погледа си.

2. Винаги ви обвиняват за нещо.

Ако определен кръг от хора, в който се движите, винаги ви обвинява за неща, за които не сте виновни, изкарвайки си яда на вас, това е знак, че тези индивиди (може да са колеги, съученици или роднини) не ви харесват. Не може винаги вие да сте човекът, който да обира негативите за грешките на другите!

3. Чувате слухове по свой адрес.

Това е още един сигурен знак, че има група от хора, които не ви харесват. Ако в службата, в университета, в отбора или на друго място, забележите че се вихрят негативни клюки по ваш адрес, много вероятно е да има групичка от хора, които не ви симпатизират много.

4. Другите редовно пропускат да ви поканят.

Ако вашите познати, роднини и колеги редовно пропускат да ви поканят на някакви партита и събирания, значи не сте им любимец. Ако това се е случило само веднъж, не е страшно, но ако се случва редовно, вероятно ще е добре да помислите върху поведението си, защото очевидно не се харесвате на голяма група от хора.

5. Ако за вас все няма място.

Ако вие сте последният човек, който другите са склонни да изберат за колективни проекти (в службата, в спортния отбор, в училище и т. н.), това е ясен знак, че не сте най-желаното лице в групата.

6. Хората избягват да ви гледат.

Ако хората пропускат да ви поздравяват, дори не ви поглеждат или ви гледат с празен поглед, вие или не сте им приятни, или сте им безразлични.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари