IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-красивите коледни елхи по света

26 декември 2014 07 40

Топ 15

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Всяка година през месец декември, най-известните площади в големите градове и столици по света се озаряват от ярки, големи и ослепителни коледни елхи.

Показваме ви някои от най-впечатляващите коледни дървета през тази година, които да ви заредят с още повече празнично настроение. Дори и да нямате възможност да пътувате в чужбина през почивните дни, то поне можете да се насладите на снимките на тези очарователно украсени елхи.

В галерията ни ще можете да видите дърветата, които украсиха Лондон, Париж, Ню Йорк, Вашингтон, Рио де Жанейро, Бейрут и др.

На водещата снимка виждате оригиналната и доста необичайна елха, която беше направена в известния търговски център в Париж – „Galleries Lafayette“.

Дървото е обърнато с върха надолу, а светлините му са в нюансите на лилавото и синьото. Елхата се простира по протежение на четирите етажа на известния парижки мол.

Вижте снимките на другите впечатляващи елхи по света в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари