IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Зимна приказка“! Играй и спечели!

12 януари 2015 12 47

С Dnes.bg и Posoka.com можеш да спечелиш страхотни награди в играта „Зимна приказка“

„Зимна приказка“! Играй и спечели!

Зимата е сезон на любими празници и вълнуващи снежни емоции. Всички ние дълго пазим спомените от зимните разходки и игри, страхотните спускания, празничното настроение и споделения уют.

Като част от кампанията „Зимна приказка“ в Dnes.bg, сайтът, съвместно със спонсорите на проекта Posoka.com, организират онлайн игра за периода 12 – 31 януари 2015 г.

За да участвате в играта, е необходимо да споделите снимка от вашата зимна ваканция – любими моменти от пътувания в страната и чужбина, коледни и новогодишни емоции – и да я публикувате в сайта Dnes.bg чрез страницата за качване на снимки в секцията „Участвай“.

Тези от вас, които участват в играта, качвайки тематични снимки според регламента, ще имат шанс да спечелят страхотни награди: 1 награда за снимка с най-много харесвания и 2 награди за снимки на лотариен принцип – всяка от които по 100 лв. отстъпка от екскурзии и почивки на Posoka.com.

Повече информация за Условията на играта и наградите можете да прочетете в Правила и Награди.

Очакваме с нетърпение вдъхновяващите кадри и ви желаем успех!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари