IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нощен Лас Вегас от птичи поглед

23 февруари 2015 14 47

Едва ли има друг град в света, който да изглежда по този начин нощем

Снимка: boredpanda.com

Снимка: boredpanda.com

Всички знаем, че Лас Вегас е град, който никога не спи. Това е центърът на хазартните забавления в САЩ, рекламиран е като Развлекателната столица на света, а е известен и като Град на греха.

Тук не само всички форми на хазарт са легализирани, но и няма ограничения в предлагането на алкохолни напитки по всяко време, а освен това тук има всякакви форми на забавления за възрастни.

Вдъхновен от това, известният фотограф Венсан Лафоре решава да направи нощни снимки на мегаполиса, но от височина 3 хиляди метра над морското равнище. От това разстояние Лас Вегас прилича на играта флипер, светеща във всякакви неонови цветове.

Фотографът е направил уникалните си кадри, като е летял над града с хеликоптер, за да получи най-добрия изглед. Трябвало му е доста кураж, за да направи нощните снимки, но от резултатите се вижда, че рискът си е заслужавал.

Градът на греха прилича на оазис на светлините, заобиколен от непрогледен мрак, който всъщност представлява пустинята на Невада.

Убедете се, че това е град, който никога не спи от снимките в галерията ни!

Снимка: boredpanda.com

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари