IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

10 признака, че вашият съпруг е щастлив с брака ви

3 март 2015 14 01

Дали вашият мъж е един удовлетворен съпруг?

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Много жени считат, че имат здрав и хубав брак, докато един ден съпругът им не пусне „бомба“ с думите, че се чувства неудовлетворен и нещастен в брачните си окови.

Оказва се, че много съпрузи отричат да имат проблеми в отношенията си със своя партньор, докато нещата изведнъж не ескалират от натрупаното недоволство.

В много случаи мъжете са тези, които правят неочакваното изявление, оставяйки съпругите си в абсолютен шок. Следва болка, гняв, а нерядко и развод.

Затова е добре от време на време да се замисляте дали вашият съпруг наистина се чувства щастлив в брака ви.

Ето и 10 неща, които ще ви покажат, че той е един удовлетворен семеен мъж:

1. Той смята, че го цените като личност, а не че го приемате за даденост. Различни проучвания са доказали, че мъжете искат да бъдат ценени като личности от своите жени, а не подценявани и мачкани.

2. Той знае, че може да бъде себе си, без да бъде съден или критикуван. Добрата комуникация между съпрузите е от решаващо значение за стабилността на брака им. Ако жената е твърде взискателна към мъжа си, той ще започне да трупа недоволство в себе си.

3. Той вижда, че го желаете физически. Всеки мъж (както и всяка жена) иска да се чувства желан, без значение колко често прави секс с половинката си. По-важното е този секс да е хубав и партньорката да изглежда наистина заинтересована (възбудена).

4. Той видимо се чувства добре, когато е с вас. Мъжете, които проявяват нежност и внимание към своите жени и извън спалнята (правят им комплименти, хвалят ги, прегръщат ги и т. н.) явно се чувстват добре в тази връзка.

5. Той не се чувства контролиран. Мъжете не обичат да се чувстват като кукла на конци. Те имат нужда да усещат че държат волана в отношенията. Ако един съпруг е прекалено зависим от своята жена, той ще иска да се освободи от този контрол рано или късно.

6. Той обича да се грижи за вас. Мъжете, които проявяват грижа към жените си, определено ценят връзката си.

7. Той се чувства уважаван и обичан от вас. Няма любов без уважение. Мъжете, които се чувстват уважавани от своите съпруги като цяло имат по-високо самочувствие, което пък ги кара да се чувстват по-удовлетворени от живота си като цяло.

8. Той никога не се чувства омаловажен или унижен от вас. Дори когато една жена е много ядосана на мъжа си, тя не трябва да си позволява да прибягва към лични и долни нападки. Това ще го разстрои дълбоко, а най-лошото е, че той ще го запомни.

9. Той се чувства ваш основен приоритет. Ако един мъж е убеден, че всичко, което правите е в негов интерес или в интерес на вашето семейство, той ще знае, че се нуждае от вас, така както и вие се нуждаете от него. Ако вие сте негов гръб и той ще бъде ваша опора в живота.

10. Той оценява, че сте добра и приветлива към семейството му. Никой не може сам да избира своето семейство и родители. В много бракове се пораждат проблеми, именно когато единият съпруг не се разбира с родителите на другия. Ако вие цените и приемате роднините на мъжа си, той ще ви уважава още повече.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )