IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Видовете булки, които всички сме срещали

11 март 2015 12 12

Топ 15

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Сватбата е специален ден в живота на почти всяка жена, но все пак всяка булка е различна в своята индивидуалност, характер, стил и предпочитания. Ето и кои са най-често срещаните видове булки, за които се сетихме:

1. Булката „от котюр“

Сватбената рокля на тази булка вероятно е взета директно от някое ревю на някой топ дизайнер от Седмицата на модата в Париж. Във всички случаи въпросната рокля, без значение какъв е моделът ѝ, може да засенчи тоалетите на всички гости на сватбата взети заедно, минимум като цена.

2. Булката „направи си сам“

Тази булка или сама е ушила роклята си, или е измислила модела и кройката ѝ и я е ушила при приятелка. Тази жена просто е била напълно решена, че сама трябва да създаде сватбената си одежда или пък е искала да се изяви като дизайнер и после да се радва на овации.

3. Булката, която цял живот е мечтала за сватба

Това момиче е знаело още в детската градина каква булка ще бъде един ден. Тя цял живот е мечтаела за този момент и винаги си се е представяла като фигурката на булката върху многоетажната сватбена торта. Тази жена е подредила брачната церемония и тържеството до най-малкия детайл в главата си, а планът ѝ отлежава там с години, така че тя не би променила нищо.

4. Булката, която е обсебена от менюто

Има един тип булки, които искат най-вече да впечатлят гостите си с менюто или пък се притесняват дали храната ще стигне/остане. Тази булка отделя най-много време от приготовленията за сватбата си във вземането на решение дали да поръча гъши дроб за ордьовър и патица с портокали за основно ястие.

5. Нервната булка

Това момиче все още не е сигурно иска ли да бъде омъжена жена и то най-вече за този определен жених. Тя освен това не изглежда много щастлива от това иначе супер важно събитие в личния ѝ живот.

6. Вманиачената в детайлите булка

Тази булка не може да се отпусне и цяла вечер следи дали всичко върви по план, фиксирайки се в най-малките неща и детайли, като вида и количеството на украсата в ресторанта.

7. Булката – модел

Тази жена превръща сватбата си в своя модна фотосесия. Тя цяла вечер позира пред фотографа и държи всеки един миг да бъде запечатан, като лицето и фигурата ѝ трябва да бъдат уловени от най-добрия ъгъл.

Снимка: outnow.ch

8. Свръхемоционалната булка

Тази жена не спира да плаче от дома си, през гражданското и църквата, та чак до ресторанта. Тя просто не може да повярва, че се омъжва за своя любим и не може да овладее силните си емоции.

9. Принцесата – булка

Тази булка вместо воал има диадема с камъни, която много прилича на корона. Освен това всичките ѝ детайли са в розово, сякаш е истинска, оживяла кукла Барби.

10. Перфектната булка

Тази жена изглежда безупречно, спокойна е и сияе от щастие, а сватбата й е приказна. Тя е булка за пример и го знае вътрешно.

11. Булката „брайдзила“

Тази булка е зла и се държи лошо с всичките си близки, а и не само. Тя е взела командването в свои ръце и иска всички останали да ѝ козируват.

Снимка: outnow.ch

12. Конкурентно настроената булка

Тази булка прави всичко възможно да засенчи скорошната сватба на своята най-добра приятелка или скъпа братовчедка. Тя е безмилостна в желанието си да спечели тази въображаема битка.

Снимка: outnow.ch

13. Нетипичната булка

Тази булка изглежда леко странно, хипи или гръндж. Тя определено не е облечена с типичната булчинска рокля, а сватбата ѝ е или смахната, или супер нетрадиционна. Често партито е готино, но не се харесва на по-възрастните гости.

14. Равнодушната булка

Тази булка се държи на сватбата си така, сякаш е дошла на делова среща. Тя иска да подпише без емоции и да се прибира. Тя изобщо не се интересува от церемонията и гостите си – за нея това е ден като всички останали.

15. Пияната булка

Тази булка е в дяволски добро настроение на собствената си сватба и след като цяла вечер е танцувала и пила, по някое време вече започва да ѝ личи, че е прекалила с алкохола. Тя е една от най-забавните булки, но има риск да се изложи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари