IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Характеристики на хората, родени през април

2 април 2015 10 15

Вижте с какво се отличават индивидите, родени през този месец от годината

Ръсел Кроу е роден на 7 април; Снимка: gettyimages.com

Ръсел Кроу е роден на 7 април; Снимка: gettyimages.com

Хората, родени през месец април имат някои уникални качества, които ги различават от другите, родени през останалите 11 месеца от годината.

Разбира се, те имат много от характеристиките на двата зодиакални знака през този месец – Овен и Телец (след 21 започва Телец), но все пак можем да дефинираме някои техни черти, които нямат чак толкова общо с астрологията, но ги обединяват.

Най-общото за тях е, че са смели, активни и имат силна воля. За тях приятелствата означават много.

Родените през четвъртия месец от годината са контролирани до голяма степен от планетата Марс, която е известна като планетата на войната. Затова хората, родени през април могат да бъдат лидери, но и да действат разрушително.

Ето и 10 от тези характеристики:

1. Хората родени през април са активни и динамични персони, които не обичат монотонния начин на живот.

2. Тези личности са много решителни и целеустремени, но често взимат прибързани, необмислени решения, за които после са склонни да съжаляват. Те по природа са нетърпеливи – първо действат, после мислят.

3. Те са атрактивни за срещуположния пол. Обикновено хората родени през април се радват на внимание и не остават самотни за дълго време.

4. Те имат силна воля и като цяло са силни психически и малко неща могат да сломят духа им.

5. Те обичат да обгрижват половинките си и като цяло са любящи и щедри партньори, но обичат да доминират във връзката.

6. Те са добри и верни приятели и обичат да се нагърбват с решаването на чуждите проблеми, на хората, на които държат. Те обаче могат да бъдат и много отмъстителни, ако някой реши да действа в тяхна вреда.

7. Те са смели и безстрашни, обичат пътешествията и като цяло си падат авантюристи.

Алек Болдуин е роден на 3 април; Снимка: gettyimages.com

8. Те могат да бъдат свръхемоционални и понякога дори агресивни, конфликтни и войнствени.

9. Хората, родени през април могат да се похвалят с отлична памет. Понякога помнят детайли, които убягват на другите хора.

10. Те никога не губят своята мотивация и като цяло са оптимисти. Освен това имат склонност да мотивират и вдъхновяват хората около себе си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари