IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво в брака веднага ще ви допадне

16 април 2015 10 00

6 неща, които ще обикнете веднага в това да бъдете женен/омъжена

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Бракът е невероятен поради толкова много причини, като не на последно място е това, че човек може да прекара остатъка от живота си с партньор, когото обича и който го обича.

Разбира се, за младоженците бракът изглежда едно супер вълнуващо приключение, което започва с факта, че всяка сутрин ще се събуждат до красивото лице на своя съпруг и любим.

Експертите обаче казват, че има шест основни неща, които карат хората да чувстват задоволство от това, че са сключили брак.

Ето ги и тях:

1. Стресът около планирането на сватбата е отминал.

Сватбата може да е едно от основните събития в живота на една двойка, но около нейната организация има много стрес. Така че след като това събитие отмине, вие ще можете да си отдъхнете спокойно и просто да разглеждате сватбените снимки и да коментирате... Сега вече е дошъл моментът да се насладите на времето си със своята законна половинка – да идете на меден месец или да насочите усилията си в създаването на общия си дом – все супер приятни неща.

2. Хората започват да гледат на вас (като двойка) по нов начин.

Дори да сте имали дълга връзка със своя съпруг преди сватбата и да сте живели под един покрив с години, след сватбата ви, хората ще гледат на вас по друг начин – някак по-легитимен. Вие вече сте семейство Иванови, например. Роднините вече няма да смеят да критикуват половинката ви, от сега нататък винаги ще ви смятат за тандем и ще ви канят заедно и т. н.

3. Фокусирате се върху едно общо бъдеще.

След като човек се ожени/омъжи, той спира да бъде само „аз“ и да мисли само за своите нужди и мечти. Изведнъж той вече има общи цели (лични и дори професионални), заедно със своя съпруг. Когато човек гради планове с половинката си, било то за пътешествия, за деца или за това как да прекара празниците, животът му изглежда наистина едно споделено пътешествие в компанията на съмишленик.

4. Ще почувствате едно ново задоволство и спокойствие.

Когато човек е в сериозна връзка, но без брак, той вътрешно винаги се чуди дали това ще продължи вечно или не. Но След като той сключи брак, този вътрешен въпрос, породен от несигурност, остава на заден план. След сватбата съпрузите се наслаждават на едно спокойствие, породено от това, че са се врекли един на друг на вечна вярност и то пред очите на Господ и на всичките си близки.

5. Вече наистина сте семейство.

Едно от най-големите предимства на брака е, че съпрузите стават едно семейство, а съдбите им вече са преплетени като корените на дърво. От тук натам ще се появят още куп неща, които ще ги свържат още повече (дом, деца, приятели, домашни любимци и т. н.). Това дава едно ново усещане за сигурност. Те вече знаят с кого ще прекарват Коледите и Новите си години.

6. Стартирате създаването на ваши си традиции.

Всяко семейство си създава свои собствени, уникални традиции и навици, дори да следва донякъде общите или тези на роднините.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Пешо от Елин Пелин ( преди 9 години )
На мойта Иванка най и допадна веднага ,че и свалях гащите сяка нощ....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар