IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Личностни черти на хората, родени през май

1 май 2015 13 25

Вижте с какво се отличават родените през петия месец от годината

Меган Фокс е родена на 16 май; Снимка: сп.Harper's Bazaar

Меган Фокс е родена на 16 май; Снимка: сп.Harper's Bazaar

Хората, родени през месец май имат някои уникални качества, които ги различават от родените през останалите 11 месеца от годината.

Разбира се, те имат много от характеристиките на двата зодиакални знака през този месец – Телец и Близнаци, но все пак можем да дефинираме някои техни черти, които нямат чак толкова общо с астрологията, но ги обединяват.

Най-общото за тях е, че са упорити и имат силна вътрешна мотивация. Те са привлекателни като външност и обичат вниманието.

Освен това са мечтатели и имат добро въображение.

А ето и какви качества е вероятно да откриете в познатите си, които са родени през красивия пролетен месец май:

1. Те са романтици

Хората, които имат рожден ден през месец май са родени романтици. Затова, ако имате връзка с такъв човек, трябва да отворите сетивата си и да изразявате любовта си по един по-романтичен начин.

2. Те са възпитани и любезни

Тези хора са много общителни и са добри приятели. Те много лесно се интегрират в нови компании и като цяло лесно си създават нови контакти.

3. Те са надеждни

Можете да разчитате на човек, роден през май. Те са добри професионалисти и както вече казахме верни приятели и партньори. Освен това никога не се отказват по средата, а докарват всичко докрай, колкото и стръмен да е пътят.

4. Те обичат спокойствието

Тези хора са силни като дух и обичат да блестят в компания, но въпреки това те имат нужда да остават сами от време на време.

5. Те са търпеливи

Търпението и упоритостта са двете най-големи добродетели, които тези хора имат. Те дават винаги най-доброто от себе си, за да постигнат резултатите, които искат.

6. Те са супер креативни

Тези хора се раждат с творчески ген и обикновено изпъкват в сценичните изкуства, ако решат да се развиват в тази посока. Обикновено те имат способността да мислят извън рамките.

7. Те са реалисти, въпреки че са мечтатели

Родените през май са здраво стъпили на земята и са наясно с ограниченията, които имат. Те имат самочувствие, но не се имат за велики, именно защото са реалисти до мозъка на костите си. Освен това те са практични и рядко действат незряло. Това обаче не им пречи да са мечтатели!

8. Те имат силно развито седмо чувство

Родените през май имат много добре развита интуиция, усещат невидимото и предвиждат бъдещи събития с точност. Затова те са добри във вземането на правилни решения и като цяло са добри стратези. Излишно е да казваме, че лесно правят кариера с всички тези позитивни качества.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Мечта ( преди 8 години )
Абсолютно съгласна съм с всяка дума от написаното!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар