IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо да направите чистка на вредните хора от обкръжението си

26 май 2015 10 31

5 начина, по които животът ви ще се подобри след това

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Всеки е чувал за храни за детоксикация, както и за детокс козметични процедури, чиято цел е да прочистят организма от токсини, отрови, мазнини и т. н.

След подобни процедури или след диета с определени чисти храни, човек се чувства по-лек, по-щастлив и по-здрав.

Не е зле от време на време да минавате на детокс диета и по отношение на обкръжението си. Всеки човек има в живота си близки и познати, които му действат зле не на тялото, но на психиката.

Тези хора причиняват драма или разруха и действат като енергийни вампири – изтощават човек емоционално.

Ако имате такива хора в живота си – лошо. Те са като ненужните мазнини по талията ви и стреса в живота ви.

Ето какво ще се подобри в битието ви, ако им направите чистка:

Ще станете по-уверени в себе си

Обикновено токсичните хора в живота ни ни потискат по един или друг начин. Често те ни карат да се чувстваме несигурни, непохватни, грозни, глупави, бедни и др. Те са с такъв манталитет, че ако не са щастливи, искат и хората около тях да са нещастни.

Ще се сетите за собствените си цели

Несигурността поражда страх. Ако сте заобиколени от хора, които ви задушават, много е възможно да си губите времето с техните проблеми и да спрете да преследвате личните си цели. Разкарайте тези хора от живота си и ще видите как перспективите ви за по-светло бъдеще рязко ще се увеличат.

Здравето ви ще се подобри

Ако имате хора в живота си, които ви „инфектират“ със своята пасивна агресия, то вие вероятно няма да се чувствате много енергични и тонизирани. Затова – отървете се от тези хора и ще усетите как и тялото, и психиката ви започват да подобряват състоянието си.

Ще започнете да общувате по-лесно

Ако имате хора в живота си, които ви създават проблеми и внасят излишна драма в ежедневието ви, то вие вероятно ще се напрегнете, ще се изнервите и няма да общувате нормално и с другите хора. Ето защо не трябва да сте гузни да махнете тези токсични индивиди от живота си – така той ще стане много по-прост, лесен и спокоен. Комуникацията ви с другите хора също ще се подобри.

Ще подобрите репутацията си

Когато човек е обвързан с токсичен индивид, той автоматично заприличва на него. Хората ще ви съдят на базата на мнението си за половинката ви. Ако тя има лоша слава, тази слава ще ви засегне. Затова внимавайте с какви хора се обграждате!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари