IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Глътка свеж въздух = добро настроение

20 май 2015 13 31

Ambi Pur ви гарантира свежест и летен аромат през целия ден

Снимка: Ambi Pur

Снимка: Ambi Pur

Всички ние обичаме уханието на свежест. На всеки един от нас му се иска да задържи пролетта в дома си през цялата година. Всеки един от нас обича лятото и неговите аромати. Всяко ново лято планираме нови ваканции, вкусваме нови усещания и аромати, които не спират да ни напомнят за лятото, дори когато то отмине.

Когато сме вкъщи е особено успокояващо да ухае приятно и ако успеем да запазим тази свежест за дълго, така че никой да не разбира, че имаме домашен любимец, е още по-хубаво.

Глътка свеж въздух подобрява настроението така, както го подобрява ваканцията.

Електрическите ароматизатори Ambi Pur 3Volution са като глътка свеж въздух за дома. Тъй като бързо свикваме с ароматите около нас, рано или късно спираме да ги усещаме.

Ароматизаторите Ambi Pur 3Volution дават решение на това, като на всеки 45 минути автоматично променят уханието, редувайки трите висококачествени аромата в устройството.

Като използваме електрическия ароматизатор Ambi Pur 3Volution и пълнителите, които се продават отделно, домът ни се изпълва със свежест и ухания, които усещаме ден след ден, седмица след седмица. И така се отдаваме на още един сезон свежест!

„Животът“ на всеки пълнител е до 90 дни, ако се използва по 12 часа на ден на минимална степен. Освен това електрическият ароматизатор дава възможност сами да определяме интензивността на аромата и да създадем атмосферата, която желаем.

Комплектът от 3 аромата е специално създаден за Ambi Pur 3Volution. Работейки в пълна хармония, те поддържат деликатно ухание в дома ви и внасят дълготрайна свежест.

Всеки аромат е забележителен сам по себе си, но в комбинацията от трите обогатява уханието и удължава насладата от приятно усещане.

Ambi Pur 3Volution се предлага в широка гама от висококачествени аромати, които позволяват на нас и на дома ни да се радваме на прекрасни, уханни преживявания: Moonlight Vanilla, Fresh New Day и Japan Essence.

Поемете глътка свежест и се заредете с добро настроение!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари