IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съветите на Бранджелина за щастливо семейство

24 май 2015 09 50

Как го постигат Брад и Анджелина?

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Анджелина Джоли и Брад Пит са най-красивата холивудска двойка, а като семейство са пример за вдъхновение.

Те са щастливи заедно повече от 10 години и са родители на цели шест деца, като освен това продължават да имат успешни кариери.

Миналата година двамата се ожениха след една декада любов, но кадрите от сватбата им ни показаха, че в живота им все още има място за романтика. Освен това, малко след сватбата си, те заснеха нов съвместен филм.

Двамата се влюбиха през 2003-та на снимачната площадка на „Мистър и мисис Смит“, където играеха отчуждени брачни партньори, които имат големи тайни един от друг (никой не знаеше с какво се занимава другият, докато накрая и двамата се оказаха наемни убийци).

Вероятно затова двойката, известна като „Бранджелина“, се е замислила повече върху това как се изгражда успешно партньорство в живота.

Ето и техните няколко прозрения по темата“:

1. Вдъхновявайте се един друг

Преди време Анджелина каза в интервю: „Човек трябва да си намери половинка в живота, която да го вдъхновява. Партньорите трябва да се предизвикват помежду си, да се допълват взаимно, дори да се докарват до лудост на моменти.“

2. Съпрузите не трябва да се отказват от приключенията

Таблоидите често пишат, че и семейството на Бранджелина има проблеми, най-вече покрай нейния див нрав и имиджа ѝ на лошо момиче. Тя е номад по душа, който обича да кръстосва света. Това обаче явно не е проблем за Брад. Преди време тя каза по темата следното: „Аз все още крия в себе си една лудост, но тя вече принадлежи на Брад и на нашите приключения.“

3. Съпрузите трябва да си бъдат опора

Брад и Анджи са заедно от 11 години, имат шест деца, голяма благотворителна фондация, а наскоро тя претърпя две операции – на гърдите и на яйчниците. През цялото това време Брад е нейната най-голяма опора, тъй като майка ѝ почина преди време, а тя не е много близка с баща си Джон Войт. Неотдавна той каза: „В днешно време се тревожа основно за семейството си – то е моят източник на радост или притеснение. За работа се ядосвам все по-рядко. Това ме кара да се чувствам по-свободен от Холивуд.“ Освен това, когато Брад насърчава своите филми или има ангажименти, Анджелина и децата винаги са до него и обратното.

4. Партньорите трябва да полагат усилия за успеха на връзката си

Анджелина наскоро каза за ролята си на съпруга следното: „Има моменти, в които ми се иска да бъда по-добра съпруга и домакиня, искам да се науча да готвя. Хубавото е, че Брад не очаква това от мен. Той знае в какво съм добра и в какво не и ме е приел такава, каквато съм.“

5. Двама души трябва да могат да обсъждат и най-лошия сценарий

Когато те официално сключиха брак след десетилетие заедно, Брад и Анджелина подписаха предбрачно споразумение. В него се казва, че общото им състояние от 425 милиона щатски долара ще се разпредели в случай на развод по определен начин, описан в подробности. Тоест, двамата са наясно, че могат и един ден да се разделят, но също така знаят, че от тях зависи дали бракът им ще е успешен.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари