IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Характеристиките на стилните жени

28 май 2015 09 01

Топ 10

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Много хора считат, че стилните, свръхшикозни дами мислят само за тоалетите си, но това не е така. Истината е, че те просто са по-добре подготвени.

Те не ходят с мръсни и измачкани дрехи, не куцукат на прекалено високи токчета, не ходят с дрехи, неподходящи за фигурата им и не робуват сляпо на модните тенденции.

Ето и 10 от характеристиките на наистина стилните жени:

1. Те планират тоалета си за следващия ден от предишната вечер.

Стилният външен вид не е магия, нито научна фантастика. Жените, които изглеждат винаги добре, когато излязат от дома си, наистина се опитват да изглеждат по този начин. Целият процес започва с избора им на дрехи още от предната вечер. Така те си спестяват припряното суетене около гардероба сутрин в риск да облекат нещо неподходящо.

2. Те стават по-рано сутрин, за да имат време да се погрижат за визията си.

Това върви ръка за ръка с приготвяне на тоалета преди лягане. Дамите, които искат да изглеждат перфектно, стават един час по-рано, за да се гримират, да си направят прическа, да си изберат бижута и да се подготвят за излизане внимателно и спокойно.

3. Те винаги носят подходящо бельо.

Стилните жени знаят, че в основата на това да се чувстват красиви и да имат идеален силует, е качественото бельо. Те винаги избират правилния сутиен и бикини, според дрехите, които ще носят, независимо дали става дума за отиване в офиса или за разходка до парка.

4. Те се интересуват от стилните знаменитости и ги ползват за вдъхновение.

Стилните жени се интересуват от модните тенденции и се вдъхновяват от знаменитостите с убийствен стил. Те четат модни списания, разглеждат снимки в Instagram и Pinterest и изобщо гледат да са в час с актуалните неща в света на модата.

5. Те носят дрехи, съобразени с работата, фигурата им и мястото, на което отиват.

Дори и най-модерните жени имат чифт анцуг и маратонки, но знаят кога да ги носят. Освен това стилните дами никога не си позволяват да носят дрехи, колкото и модерни да са те, ако те не отиват на фигурата им или не са подходящи за мястото, на което отиват.

6. Те изглеждат шик и в по-евтини дрехи.

Има жени, които умеят да съчетават обикновени дънки и тениска и пак да изглеждат невероятно шик. Те просто знаят как да ги съчетаят и какви аксесоари да им добавят. Може дънките и тениската да са конфекция, но да са съчетани с красив кожен колан, скъпа чанта и прекрасни златни обеци.

7. Те обръщат внимание на детайлите и внимателно избират своите аксесоари.

Стилните жени знаят, че шалът, шапката, бижутата и обувките не само не са излишно допълнение към тоалета, а по-скоро са най-важната част от цялостния им вид.

8. Те никога не излизат с намачкани дрехи и дават дрехите си на химическо чистене.

Стилните дами не си позволяват да излизат с неизгладени или нацапани дрехи. Те имат набито око за петна и гънки и като цяло се грижат за дрехите си, като ги носят на химическо чистене, сгъват ги правилно в гардероба, държат ги на закачалки, сортират ги преди да ги пуснат в пералнята и т. н.

9. Те знаят кога да носят токчета и кога равни обувки.

Никой не може да изглежда стилно, ако куцука по улицата в прекалено високи токчета. Модерните, интелигентни жени знаят в кои случаи трябва да имат високи токчета под ръка, но са наясно, че не могат да изкарат цял ден с подобни обувки. Затова те по-често носят изискани, но удобни обувки на равна подметка или на нисък ток.

10. Те не изневеряват на личния си стил.

Стилните дами никога не изневеряват на собствения си вкус и усет към модата, дори в името на тенденциите. Те пазят арсенал от дрехи с класически модели, които изглеждат винаги добре, без значение каква е модата в момента.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари