IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо хората от зодия Близнаци оставят диря в живота ни?

29 май 2015 10 15

За добро или за лошо

Джони Деп е роден на 9 юни и е зодия Близнаци; Снимка; Interview

Джони Деп е роден на 9 юни и е зодия Близнаци; Снимка; Interview

Ако поне веднъж в живота си сте имали близки отношения с представител на зодия Близнаци, значи знаете, че хората от този астрологичен знак си имат свои типични черти. Близнаците са лесни за идентифициране и трудни за забравяне.

Ако веднъж са минали през живота ти, те оставят ясна диря в него, за добро или лошо.

Тези хора или те обогатяват, или те правят нещастен, но неволно, разбира се.

А ето и всичко, което трябва да знаете за тази омайна зодия:

1. Те са отлични комуникатори

Близнаците са комбинация от интелект, остроумие и ентусиазъм и затова са отлични събеседници за всяка една ситуация. Те обичат да учат и да споделят всичко, което знаят без угризения. Лошото е, че те трудно крият недоволството си от хората и често предизвикват ситуации на раздори. Близнаците са бъбриви приятели, които обичат клюките. Те обичат да дават насоки и съвети на другите.

2. Те са бързи

Близнаците мислят и действат бързо. В повечето области на живота, било то в работата или в личните взаимоотношения, те нямат много търпение. Бездействието е смърт за тях, скуката-също. Ако не можете да поддържате темпото им, те ще ви изоставят по пътя.

3. Те са креативни

Близнаците имат многостранни таланти и обикновено са сръчни и могат да правят няколко различни неща едновременно. Лошото е, че те трудно запазват фокуса си върху едно нещо. Просто всичко им омръзва бързо. В същото време те са много ефективни и способни, особено в творчески, динамични среди.

4. Те имат раздвоение на личността

Близнаците са двойствени личности. Но именно затова са лесно приспособими и силно интуитивни. Понякога характерът им се мени в зависимост от това с кого си имат работа.

Често хората смятат, че те се преструват или че не са искрени, а те просто разкриват своите различни страни.

5. Те са независими

Близнаците яростно пазят своята независимост и свобода. Те не обичат да се чувстват обвързани и бързо започват да се чувстват задушени, ако половинката им е по-властна. Освен това те обичат да прекарват времето си така, както им диктува сърцето. Не обичат да се съобразяват с другите. Те са приключенски настроени.

6. Те са малко луди

В любовта Близнаците наистина обичат силно, но и ревнуват силно. Ако се почувстват заплашени от изневяра, те избухват като вулкан от ярост.

7. Те са повърхностни

Близнаците са повърхностни в няколко аспекта. Те обичат светлината на прожекторите, вместо по-стойностните неща в живота. Те подценяват хората и ситуациите, базирани на повърхностна информация. Те лесно менят мнението си за хората, без основателна причина.

8. Те са нерешителни и непоследователни

Едно от най-вбесяващите им качества е, че са непоследователни, а настроенията им се менят в рамките на минути. Те трудно взимат решения и са склонни към тревожност.

Бразилският топмодел Адриана Лима е родена на 12 юни и също е зодия Близнаци; Снимка: GQ

9. Те са щедри

Дори когато човек от зодия Близнаци е затруднен финансово, той пак е щедър към близките си хора. Представителите на тази зодия не са пестеливи и обикновено харчат повече пари, отколкото изкарват.

10. Те прощават, но никога не забравят

Близнаците помнят като слон лошите неща в живота си. Те прощават лесно, защото просто не им пука и не искат да таят злоба, но помнят чуждите грешки много по-детайлно от собствените си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Dani ( преди 8 години )
Guest ( преди 8 години )
Абсолютно вярно! Това сме ние! Аз не се срамувам от черите на зодията си,напротив даже се гордея! На който не му харесва живота с нас,знае къде е вратата!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Ицо ( преди 8 години )
Първо полувината от написаните глупости въобще не са вярни за зодията и е супер индивидуално, второ значи всички близнаци да сме ергени и стари моми според gostenkata........а за стигане или не на мъже и жени зависи от много други неща преди това каква зодия е човек.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
gostenka ( преди 8 години )
това е единствената зодия която не е създадена за семейство, на близнак цял живот не му стигат мъже и жени!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар