IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Недостатъците на мъж съквартирант

30 юни 2015 12 30

Какво да имаме предвид за своя приятел

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Всяка една жена трябва да има най-добър приятел мъж. Не просто заради изключително обективните съвети по темите с любовни драми, но и защото често всичко е много по-лесно.

Излизанията ви са лишени от каквито и да било интриги, отношенията ви са чисти, няма привличане и на практика, пред точно този мъж сте себе си. Без грим, по тениска и с небрежно вързана коса в горната част на главата.

Когато настъпи моментът да станете самостоятелни и да си потърсите жилище и съквартирант, някак естествено се сещате първо за него.

Идеалистичната ви представа ви заблуждава, че по-добър избор няма как да има, но преди да предприемете тази крачка, по-добре помислете.

Често действителността ни готви челен сблъсък, в който мечтите ни не могат да устоят.

Представяме ви основните недостатъци на това да живеете с най-добрия си приятел.

1. Всякакви гости ще бъдат поканени

Ако ще живеете с най-добрия си приятел, по-добре свиквайте с мисълта, че банята, кухнята, а понякога дори и спалнята, ще бъдат поделени с нежелани гости. Точно тези хора, на които приятелят ви смело е заявил, че са добре дошли по всяко време, а те са го възприели като много повече от просто добро възпитание. И ето ги тук, постоянно, пипайки вашите неща. Това забележително качество на мъжете да нямат нужда от чак толкова голямо лично пространство със сигурност не важи за вас и в даден момент е много вероятно да ви дойдат в повече среднощните посещения и купони на най-добрия ви приятел и неговите знайни и незнайни дружки. А дори и в началото да ви се струва забавно, със сигурност в някакъв момент ще преосмислите позицията си по този въпрос.

2. Ще видите неща, които не искате да виждате

Колкото и да не ви се вярва, да живеете с човек е доста сериозна стъпка. До момента, дори и да сте били заедно по екскурзии, вие сте виждали най-доброто. Независимо колко сте близки, постоянното присъствие на другия може да създаде напрежение. Не е случаен фактът, че след като заживеят заедно, много двойки се разделят. До момента вие сте виждали най-добрия си приятел изкъпан, готов за излизане и в добро настроение. Пригответе се да видите тъмната му страна, битовите му навици и дразнещите недостатъци в характера. Дори не говорим за чисто физическия аспект на „неща, които не искате да виждате“.

3. Хладилникът ще прилича на магазин за алкохол

Това е една от съществените разлики между жена и мъж съквартирант. По хладилника ще ги познаете... буквално. Най-добрият ви приятел ще постави два рафта с кенчета бира, а останалото място ще е заето от яйца и месо – просто защото дори мъжете, които не тренират, акцентират основно върху протеина. До тях ще се намира постоянно кутия от някаква верига за бързо хранене и със сигурност няма да остане място за вашия плодов шейк или кисело мляко с мюсли. Недостатък е фактът, че изпуснете ли да си напазарувате, ще се наложи да се засищате с бира и някой и друг вчерашен сандвич. Положителните страни са, че най-добрият ви приятел със сигурност няма да посегне към вашите покупки и винаги ще имате чисти чинии. На кого му трябват и прибори, нали храната идва винаги увита и със салфетки?

4. Без телевизор по време на мачове

През периодите в годината, в които се дават мачове, забравете за телевизора. Новата част на любимия сериал ще трябва да почака известно време, а вие най-добре да се запасите с доза търпение и нерви, тъй като всичките му приятели ще дойдат у вас. Шампионска лига не е това, което е, ако не се сподели с приятели. Само дето не са вашите.

5. Банята никога няма да бъде чиста

Ако си мислите, че най-големият проблем при съжителството с мъж е, че ще оставя капака на тоалетната чиния вдигнат? Де да беше само това. Мъжката коса расте много по-бързо, отколкото женската. Точно този забързан растеж, който понякога отнема по-малко време, отколкото на нас да се срешем, изисква постоянно бръснене. Проблемът с това е, че мъжете буквално не виждат милионите малки косъмчета, които се разпръскват из цялата баня. Единственият начин да запазите банята чиста е да ги накарате да се бръснат отвън. Успех с това.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари