IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Качествата, които всяка жена иска да открие в бащата на децата си

5 септември 2015 12 02

И в бъдещия си съпруг

Снимка; outnow.ch

Снимка; outnow.ch

Без значение кога точно планира да стане майка, всяка жена се надява да срещне мъж, който да ѝ бъде не само надежден партньор в живота, но и добър баща на децата ѝ.

Всяка дама си мечтае да има съпруг, който да споделя нейните отговорности, включително грижите за децата и домакинската работа.

Вярно е, че не всички представителки на нежния пол имат късмет да създадат семейство с такъв мъж, а ето и какви са надеждите на жените за бащата на бъдещите им деца:

1. Да участва в отглеждането.

Всяка жена иска мъж, който да участва в отглеждането на общите им деца, дори да е под формата на игри, водене и взимане от училище, помощ с домашните и т. н. Просто каквато и да е тази помощ, тя да е качествена и редовна.

2. Да бъде добър модел за подражание.

Децата подражават на родителите си и затова всяка жена тайно се надява бащата на децата ѝ да предаде на малчуганите правилните ценности и да ги научи да бъдат стойностни индивиди.

3. Татко трябва да подкрепя мама във важните решения.

Всяка жена се надява в лицето на съпруга си всъщност да има стабилен гръб, когато става въпрос за вземане на важни решения за възпитанието и живота на децата ѝ. Майките очакват подкрепа, а не опозиция от татковците.

4. Той трябва да върши по малко и от „мръсната работа“.

Жените искат съпрузи, които не се плашат да сменят памперси, да хранят децата, да стават през нощта, за да успокоят бебето. Никоя жена не си представя, че може да се справи с всичко това съвсем сама.

5. Таткото трябва да забрави за имиджа „лошо момче“.

Какъвто и да е бил мъжът в миналото, стане ли съпруг и баща, жената очаква от него да бъде дисциплиниран, отговорен и да забрави за всичките си лоши навици.

6. Да бъде търпелив.

Няма съмнение, че децата изискват търпение, а самото им отглеждане носи стрес за родителите. Именно затова дамите искат мъж, който ще е в състояние да се справи с това предизвикателство.

Снимка: outnow.ch

7. Татко трябва да се държи уважително с мама.

Жената не иска съпругът ѝ да поставя ненужен стрес върху децата, като ѝ вдига скандали пред тях. Родителите не трябва да се карат пред наследниците си, а ако имат проблеми, трябва да ги решават, когато децата не са наоколо. Освен това един баща не трябва да очаква от наследниците си да взимат страната на единия родител по време на конфликт.

8. Да полага усилия да бъде добър баща.

Няма такова нещо като съвършенство, но мъжът поне трябва да се старае да бъде добър баща и съпруг. Жената ще очаква това от него, защото за нея това наистина е важно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Little Blue Dress ( преди 8 години )
До според: Ами такъв си си го избрала. :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
според ( преди 8 години )
горните критерии, мъжът ми не е добър баща. По всяка точка той е точно обратното. Никога не е ставал през нощта, не е хранил, дори не я стоял при нея, а винаги ми е оспорвал решенията и е спорил с мен пред детето. Така че ОЧЕВАДНО Не е добър баща, като прибавим и съветите на майка му да с едържи твърдо и безчуствено с детето, моя съпруг получава нула точки.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар