IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво трябва да знаете, ако обичате човек от зодия Везни

23 септември 2015 04 29

10 важни черти на хората от този зодиакален знак

Зак Ефрон е роден на 18 октомври, 1987 г. Снимка; Getty Images

Зак Ефрон е роден на 18 октомври, 1987 г. Снимка; Getty Images

Хората от зодия Везни (родените между 23 септември и 22 октомври), и мъже, и жени, обичат фините неща в живота.

Те имат безупречен стил, обичат луксозните места и качествената храна. Понякога тези личности изглеждат леко високомерни, но пък винаги се държат приятелски.

Те нямат голямо чувство за хумор и понякога изглеждат студени и незаинтересовани, но са хора, които никога няма да ви забият нож в гърба.

Ако сте влюбени в човек от тази зодия, опитайте се да разберете неговата природа.

Ето и какво трябва да знаете още за чертите на личностите от този слънчев знак:

1. Везните са хора, които имат нужда от любов, мир и хармония. Обикновено те се държат любезно с хората, защото искат да изглеждат симпатични на всички.

2. Те са романтични натури и търсят романтиката навсякъде – в музиката, филмите, книгите и др. Те обичат залезите и нежните цветове.

3. Те са тактични и дипломатични. Те изслушват и най-досадните мнения, без да губят самообладание. На агресията те умеят да реагират с благоприличие. Те остават учтиви, дори когато насреща им някой им крещи.

4. Те са очарователни. Везните успяват да постигнат и невъзможното, като манипулират хората чрез своята харизма. Те умеят да водят интелигентни разговори, усмихват се атрактивно и успяват да стоплят сърцето на всеки, с когото си взаимодействат.

5. Те са добра и вярна компания. На хората от тази зодия можете да имате доверие – те няма да ви подведат. Като цяло са надеждни партньори и приятели. Можете да разчитате на тях, защото те си държат на думата.

6. Те са уравновесени. Везните никога не стигат до крайности. Те винаги залагат на умерените количества. Умереността е правило, според което те живеят. Те са умерени и при проявата на емоции.

7. Понякога са повърхностни. Тези хора са склонни да се влияят от красивия екстериор, без да се замислят какво има под повърхността. Това им вреди в много ситуации в живота.

8. Понякога са индеферентни. Везните понякога изглеждат претенциозни, далечни и неособено съпричастни със събитията. В някои тежки, трудни ситуации, може да ви се струва, че те не проявяват чувство на съжаление.

9. Те са твърде лежерни. Везните не са енергични натури. Те дори са мързеливи, като това важи и за емоционалния им живот. Те не полагат много усилия в отношенията си, а когато искат да избегнат сериозни емоционални конфликти или напрежение, те се отдалечават.

10. Те са нерешителни. Везните трудно правят избор.. Те дори са склонни да избягват ситуации, в които им се налага да избират.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари