IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Знаците, че сте на път да се омъжите за мъжа, с когото ще се разведете

16 октомври 2015 12 52

Тоест, по-добре не прибързвайте с брака

Гуен Стефани и Гавин Росдейл бяха женени 13 години; Снимка: Getty Images

Гуен Стефани и Гавин Росдейл бяха женени 13 години; Снимка: Getty Images

Сигурно ви се е случвало ваша приятелка да се сгоди/ да забременее от определен мъж, а вие да усещате, че той не е за нея.

Вие инстинктивно си мислите: „Това няма да продължи дълго“, но няма как да ѝ кажете очевидното. След време разбирате, че тя се е разделила с този човек и си казвате: „Знаех си!“.

Е, има неща в живота, които не могат да бъдат предотвратени, особено ако са свързани с други хора. За собствения си живот обаче, човек може сам да отговаря.

Ако усещате, че сте на път да вземете погрешно решение – не го правете. Интуицията понякога е най-добрият съветник.

Ето и няколко ясни знака, че сте на път да се омъжите за мъжа, с когото ще се разведете след време:

Той използва по-често местоимението „аз“, отколкото „ние“.

Ако вашият бъдещ съпруг редовно си излиза вечер сам с приятели, оставяйки ви тъжна у дома, значи той не се интересува от това, какво ви причинява с тази своя постъпка. Не е нормално единият партньор да се весели, докато другият се измъчва от ревност или от това, че е игнориран. Ако вашият любим предпочита да се забавлява без вас още сега, това ще се задълбочи с времето.

Той продължава да се радва на женска компания.

Ако вашият бъдещ съпруг поддържа връзка с бивши приятелки или с мистериозни други жени, колежки, познати и т. н., това определено трябва да ви притесни. Не е нормално един мъж да има необходимост от допълнителна женска компания, различна от тази на сериозната си половинка. Той може да твърди, че тези „приятелства“ са изключително важни за него, но това със сигурност ще постави под въпрос доверието помежду ви.

Той иска да ви промени.

Независимо дали той ви насърчава да носите повече грим, високи токчета, къси поли или по-строги тоалети, фактът че той иска да ви направлява и контролира, не е добър. Нещата само ще се влошат с течение на времето. След известен период ще започнете да се чувствате като кукла на конци в неговите ръце.

Той не харесва семейството ви, нито вие – неговото.

Ако взаимно не харесвате семействата си, това ще е предпоставка за чести скандали помежду ви. Това е един проблем, който почти няма решение, освен ако и двамата не се дистанцирате от роднините си. Има една приказка, че човек, когато се жени, се жени и за семейството на половинката си и това е много вярно.

Имате различни краткосрочни и дългосрочни цели.

Ако с бъдещия ви съпруг сте имали важни дискусии, като например, дали скоро да имате деца или не, дали да си купите жилище, дали да теглите кредити, къде точно да живеете и т. н. и все не успявате да стигнете до консенсус, то това е проблем. Важно е да разрешите тези различия преди брака, защото те могат да станат огромна ябълка на раздора между вас и в даден момент нещата да изглеждат безнадеждни. Това е сериозен знак, че общото ви бъдеще няма да е розово.

Той има пороци или неприятни за вас хобита.

Ако вашият любим има лоши „хобита“, ако има пороци или пък няма концепция как да изкарва парите си, то бракът ви няма да оцелее в дългосрочен план.

Той се държи незряло или незаинтересовано

Ако вашият бъдещ мъж предпочита да играе на плейстейшъна или да ходи на футбол с приятели, когато вие очаквате да правите нещо заедно, то това е много нечестно. Вашият любим трябва да подреди приоритетите си още в началото на връзката ви, като вие и вашето семейство трябва да сте на челно място.

Той ви е изневерявал вече веднъж.

Ако този човек веднъж вече ви е изневерил, но вие сте му простила, това не е добър знак за бъдещето. Хората рядко изневеряват само веднъж. Обикновено това е част от тяхното поведение, свързано с техния морал и ценностна система.

Той има лошо отношение към другите.

Ако вашият годеник се държи лошо с хората, с близките си, с непознатите и т. н., може би той просто си е заядлива натура. Възможно е досега той да се е въздържал от лошо поведение към вас и да се е държал очарователно, но рано или късно той ще прояви същото грубо отношение и поведение към вас.

Той е твърде уклончив.

Ако този човек вечно е „зает“ или „напрегнат“, за да говори с вас за важните неща, то той може нарочно да избягва тези разговори. Не се доверявайте на такъв мъж. Да не говорим, че с него може и никога да не стигнете до брак, а да си останете сгодени с години. Ако един мъж е нерешителен и от самото начало не ви показва и доказва с поведението си, че иска да прекара остатъка от живота си с вас, то не се омъжвайте за него.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари