IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Наслада от небето: Красиви туристически дестинации

28 ноември 2015 12 30

Красота от птичи поглед

Снимка; mydomaine.com

Снимка; mydomaine.com

Има много красиви туристически дестинации по света, на които обаче можете да се насладите най-много, ако има как да ги погледнете от небето.

Просто тези пейзажи, създадени от Майката природа, са в пъти по-величествени, гледани от птичи поглед.

За съжаление туристите рядко могат да видят тези прекрасни картини от планетата Земя, тъй като обикновено ги разглеждат от земята, а не от въздуха.

На такава епична картина можете да се насладите в Сан Хуан де Гастелугаче в Испания. Това място се намира в Страната на баските и е считано за невероятен духовен пристан.

Обаятелният малък остров Гастелугаче е разположен в Бискайския залив на границата на испанското крайбрежие. Намира се в близост до градовете Бакио и Бермео.

На върха на острова има малка църква, която е посветена на Йоан Кръстител. Тя е построена през 10-ти или 9-ти век от Ордена на тамплиерите.

Островът е свързан с брега чрез тесен каменен мост, подобен на бастион (крепостна стена), както и с величествена стълба от над 230 стъпала, която пък извежда туристите до църквата.

Вижте още такива невероятни места по света, чиято красота е по-видима от въздуха, в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари