IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

10 невероятни черти на хората, родени през януари

1 януари 2016 13 00

Какви са характеристиките на тези личности?

Нина Добрев е родена на 9 януари, 1989 г.Снимка: gettyimages.com

Нина Добрев е родена на 9 януари, 1989 г.Снимка: gettyimages.com

Всеки месец е различен по свой собствен начин и е свързан с празници, нови събития и явления.

По същия начин хората, които се раждат в един или друг месец от годината, имат различни, уникални черти на характера.

Тези, родени през януари, например се държат по определен начин, който понякога изглежда странен за другите. Те имат саркастичен хумор и владеят иронията. Те са амбициозни и властни.

Ето и още 10 характерни черти за януарските личности:

1. Те са забавни

Вярвате или не, тези хора са много забавни и имат страхотно чувство за хумор, въпреки че често изглеждат твърде сериозни. Освен това те владеят самоиронията виртуозно.

2. Те са властни

Родените през януари са много влиятелни по натура и понякога изглеждат направо деспотични. Е, истината е, че те обичат да държат юздите и да владеят ситуациите в различните области от живота си. Техният характер ги кара винаги да се стремят да са в челните редици.

3. Те са лидери

Януарските хора не се плашат да поемат отговорности и затова често се превръщат в лидери, без непременно да са го искали. Те наистина вярват, че могат да се справят с всички предизвикателства по пътя си и обикновено го доказват.

4. Те стават все по-млади с възрастта

Тези хора изглеждат твърде зрели и мъдри, докато са по-млади, но с течение на годините, те сякаш се подмладяват. Те имат склонност да се учат от по-младите и обичат да се обграждат с млади по дух хора, което всъщност ги подмладява допълнително.

5. Те са дискретни за личния си живот

Родените през януари не изглеждат много сантиментални хора, нито пък очаквате за тях да са големи романтици, защото те рядко дават израз на чувствата си пред хората. Но след като веднъж влезете под кожата им, разбирате, че те са способни на много дълбоки чувства и емоции.

6. Те мразят глупостта

Хората, родени през първия месец от годината, избягват да общуват с глупави хора. Те често са твърде мъдри и интелигентни по природа и глупостта и невежеството ги отблъскват и удивляват. Затова те често изглеждат надменни и резервирани, особено когато се намират в неподходяща компания, която е под тяхното ниво.

7. Те не обичат да бъдат сравнявани с останалите

Тези хора наистина обичат да се отличават в „стадото“. Те имат силна индивидуалност и не обичат да са част от масовката или от групата. Затова понякога приличат на вълци единаци.

8. Те са меломани

Хората, родени през януари, ценят хубавата музика и на техните партита обикновено звучат евъргрийн хитове, а не актуалните в момента песни.

9. Те са странни понякога

Когато тези хора се отегчат, те стават доста странни и дори могат да се държат грубо. В такъв момент те или ще ви изненадат с артистични заложби и ще се превърнат в център на вниманието, или ще потърсят уединение, обръщайки гръб на останалите най-безцеремонно.

10. Те имат малко, но верни приятели

Тези хора не обичат големите компании, затова пък предпочитат да имат няколко близки и верни приятели, с които винаги се чувстват удобно и комфортно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

вики ( преди 8 години )