IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изберете най-добър приятел според зодията

7 януари 2016 12 20

Какво казва астрологията за приятелството

Снимка; thedelicateblog.com

Снимка; thedelicateblog.com

Ако симпатизирате на астрологията и четете хороскопи, то сигурно ще ви е интересно да прочетете нещо отвъд предвещанията на звездите за бъдещето ви.

В действителност, вашият зодиакален знак може да разкрие повече за личността ви като партньор и приятел и да ви подскаже с хора от какви зодиакални знаци да се обградите.

Ето и кой е най-идеалният най-добър приятел за всяка зодия:

Овен (21 март – 19 април)

Ако сте Овен, вие вероятно имате нестандартно мислене. Хората от тази зодия са разностранни – те са творчески натури, те са спонтанни и емоционални. Освен това са известни със своята амбиция, която понякога се превръща в нетърпение.

Най-добър приятел: Везни

Овенът е толкова темпераментен, че за него е важно да си намери приятел, който няма проблем да издържа на тази свръх емоционалност. Всеки път, когато той действа импулсивно или се гневи на нещо, този приятел трябва да му помага да си върне самообладанието.

Телец (20 април – 20 май)

Тези хора са известни със своята упоритост и консервативно мислене. Те са твърдоглави, но пък много устойчиви личности, които умеят да се справят с проблемите по пътя си. Телците също са амбициозни и имат силна воля.

Най-добър приятел: Риби

Това е една от най-спокойните зодии. Рибите рядко влизат в конфронтация, а освен това те са лоялни и безкористни приятели. Тяхната спокойна, лежерна натура ги прави подходящи за най-добри приятели на силните, но понякога трудни Телци.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Близнаците са креативни, състрадателни хора, които обикновено не се колебаят да реагират. Въпреки това, те могат да бъдат мрачни и зли понякога, което се дължи отчасти на двойствения им характер. Те са гъвкави, адаптивни хора, които чудесно се измъкват от всяка ситуация.

Най-добър приятел: Водолей

Хората от тази зодия по принцип са много приятелски настроени и именно затова могат да понесат смяната в настроенията на Близнаците. Освен това хората от зодия Водолей умеят да дават пространство на хората около себе си, което е важно за свободолюбивите Близнаци.

Рак (21 юни – 22 юли)

Раците са домошари, които не обичат да са в светлината на прожекторите или да привличат вниманието. Те са доволни от малките неща в живота, като това да имат семейство и няколко добри приятели. Хората от тази зодия са естествени по натура и обичат да живеят семпло.

Най-добър приятел: Стрелец

Раците обикновено са интровертни по природа и почти винаги се радват на компанията на екстровертния и забавен Стрелец. Стрелците са известни с това, че са много философски ориентирани, което е магнит за всеки истински Рак.

Лъв (23 юли – 22 август)

Лъвът е един от най-доминиращите знаци в целия зодиак. Той излъчва сила и изисква уважение от своето близко обкръжение. Често лъвовете са харизматични личности, които обичат да налагат мнението си.

Най-добър приятел: Козирог

Само човек от зодия Козирог може да балансира егоцентричния Лъв. Козирозите са много безкористни приятели, които в същото време могат „да се оправят“ с надутия Лъв.

Дева (23 август – 22 септември)

Девите са известни със своя чар и интелект. Те обаче често се превръщат в аутсайдери, заради това, че са много критични и вечно имат възражения.

Най-добър приятел: Овен

Девите са известни със своя афинитет към водене на дълги и смислени разговори и затова енергичната компания на приказливия по натура Овен ще им допада много.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Везните търсят баланс във всеки аспект от живота си и това е най-характерно за тях. Този зодиакален знак е известен със своя изтънчен вкус и с това, че е естет.

Най-добър приятел: Лъв

Везните търсят красотата в живота си и съвсем естествено се насочват към приятелства с хора от царствената зодия Лъв. Везните се възхищават на Лъва заради това, че излъчва власт и че се държи като кралска особа. От своя страна Лъвът винаги ще е готов да ги защити.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Скорпионът е един от най-загадъчните знаци в зодиака. Обикновено той е много смел, но потаен. Той не обича да бъде пренебрегван, а хората, които не се държат добре с него, обикновено стават жертва на отровата му.

Най-добър приятел: Водолей

Скорпионите са силни, но напрегнати личности, които обичат да се обграждат с приятни по нрав хора. Затова те си пасват най-добре с Водолея, който е известен със своето ненатрапчиво поведение.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Стрелците са весели, но много фокусирани и амбициозни личности, които са доста кариерно ориентирани. Обикновено те не разполагат с време за губене в компанията на несериозни хора.

Най-добър приятел: Козирог

Стрелците харесват Козирозите най-общо заради техния манталитет на хора, които ценят реда. Те се възхищават на този зодиакален знак заради това, че умее да планира живота си много умно и усещат, че има какво да научат от него.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Козирозите са известни със своя висок интелект и добра обща култура. Те са систематични и организирани личности, които обичат да се придържат към статуквото. Обикновено Козирозите не обичат да бъдат критикувани. Освен това те са състрадателни и безкористни хора.

Най-добър приятел: Стрелец

Тъй като техният живот е твърде систематизиран, Козирозите със сигурност ще оценят по достойнство интензивния начин на живот на Стрелците. Тези два знака биха имали полза един от друг в дългосрочен план.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Водолеите обичат да бъдат център на внимание, но в същото време не са много темпераментни, а понякога са дори мързеливи и имат нужда някой да ги побутва и да им напомня да бъдат малко по-амбициозни.

Най-добър приятел: Телец

Тъй като Водолеите са твърде безгрижни, те най-вероятно ще се радват на компанията на Телците, които са много упорити и вярват както в себе си, така и в своите приятели.

Риби (19 февруари – 20 март)

Рибите са един от най-тайнствените знаци в зодиака. Въпреки че те изглеждат непретенциозни, обикновено носят в себе си голяма вродена мъдрост. Те са сговорчиви приятели, на които винаги може да се разчита в нужда. Един от техните недостатъци е, че тяхната блага природа може да окуражи другите да се възползват от тях.

Най-добър приятел: Скорпион

Рибите обикновено са спокойни и тихи хора, които могат да проявят истинската си натура най-вече в компанията на Скорпионите, които пък умеят да ги предизвикват и да вадят най-доброто от тях.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 8 години )
Мъжете, февруарски водолеи са направо непоносими. Лъжат като за световно. Жените, септемврийски деви -просто да нямаш работа с тях.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 8 години )
До гост: Това едно изречение ли е? :D
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
гост ( преди 8 години )
Това е крайно не вярна информация визирам себе си и тази за скорпиона от доста сериозен житейски опит с водолеи и тези на приятели ние не сме добра комбинация и те никак не са ненатрапчиви.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар