IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви днес

4 февруари 2016 07 20

Какво вещаят звездите за 4 февруари

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg е ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. Ако желате да се свържете с нея за личен хороскоп можете да го направите тук.

Овен

Може да претърпите някаква неприятна загуба. Или раздяла с близък човек. Става дума аз нещо, което няма как да предотвратите. При тези обстоятелства ще е добре, ако поне запазите привичния си здрав разум.

Телец

Прегледайте важните си документи още веднъж. Може да се наложи да промените тактиката си. Споделете мнението си, но не предизвиквайте конфликти.

Близнаци

Сменете ролите. Това, което сте правили днес ще трябва да бъде направено утре от сътрудниците ви. При това без да се намесвате, за да получите реални резултати.

Рак

Не е изключено да преживеете сериозно разочарование. Човек, на когото сте залагали да не оправдае очакванията ви. Преди да се ядосате помислете дали самите вие не сте подхранвали прекалено големи надежди.

Лъв

Намалете темпото. Повече наблюдавайте, по-малко участвайте. Събитията ще ви насочат към интересни и много полезни за вас заключения.

Дева

Имате нужда от подкрепа. Не се отказвайте от съдействие дори, ако ви е оказано от хора, с които в момента не сте в много акуратни отношения. В критичен момент трябва да се възползвате от всичко.

Везни

Странна информация ще ви отклони от обичайните ви задължения. Не се задълбочавайте прекалено и не се превръщайте в детективи. Ще се окаже глупаво и подвеждащо.

Скорпион

Изненадващото и красивото ще е свързано с любовните ви отношения. Трудното и двусмисленото ще е свързано със семейните отношения. От вас зависи да промените нещата.

Стрелец

Финансовото си състояние изведнъж ще се окаже в доста добър статус. Това може да ви провокира към харчене, но трябва принципно да знаете, че идеята не е добра.

Козирог

Труден ден, напрегнат. Бъдете готови за изненади. Отстоявайте позициите си, обаче без излишна агресия.

Водолей

Енергийният ви потенциал е достатъчен, но сте прекалено стихийни. В състояние сте да „изгорите юргана, за да унищожите бълхата“. И най-лошото е, че действията ви са свързани предимно с личните отношения.

Риби

Като цяло денят е позитивен. Едва ли ще имате сериозни затруднения. А до колкото ги има ще са свързани с близките, семейството, роднини. Не ги приемайте твърде на вътре, ако размислите ще установите, че изобщо не ви засягат.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари