IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви днес

5 февруари 2016 07 30

Какво вещаят звездите за 5 февруари

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. Ако желате да се свържете с нея за личен хороскоп можете да го направите тук.

Овен

Внимавайте и изчаквайте. Прибързаните действия, решения, изказвания ще се окажат не просто вредни. Ще е трудно да коригирате евентуалните грешки.

Телец

Много варианти могат да се осъществят, но трябва да сте внимателни. Наблюдавайте, преценявайте и не прекалявайте с претенциите и критиките.

Близнаци

Следвайте правилата. Поставете си една цел и не се отклонявайте, докато не я постигнете. Ако не успеете днес и сега, то просто намалете темпото. Действайте следвайки общите, а не личните си планове.

Рак

Конфликтен ден, напрегнат. Вие следвате собствените си разбирания с идеята, че те са правилни, но ще се натъкнете на противопоставяне. Разногласията са преодолими, но за вас вероятно ще е болезнено.

Лъв

Ако сте започнали нещо ново или обмисляте някакво начало, то точно днес е желателно да спрете и да отложите активните си действия. Обърнете внимание на подробностите. Нещо ви убягва и ще си причините неприятности.

Дева

Не се занимавайте с уреждане на финансови въпроси. Някои подробности ви убягват и ще си причините неприятности. Ще е добре, ако успеете да отложите днешните си срещи и да се занимаете с оформянето и подреждането на документите и кореспонденцията си.

Везни

Няма да е от най-спокойните ви дни, но няма да е и от най-напрегнатите. Затрудненията едва ли биха ви отнели прекалено много време, стига да не ви домързи и да не решите да отлагате важните решения за по-нататък.

Скорпион

С няколко въпроса може да се заемете изключително успешно днес. Кратко пътуване, обучение, уреждане на финансови взаимоотношения. Събитията ще се случват точно според очакванията ви.

Стрелец

Много приятен ден от гледна точка на ежедневните ви решения. Правите впечатление, всички са на ваша страна. Използвайте момента. Лесно ще се справите със задачи, които до момента са били в задръжка.

Козирог

Финансовото ви положение е стабилно, но не е желателно да обсъждате подробности с когото и да било, дори с най-близки. Съществува огромна вероятност за измама или материална загуба. Във възможностите ви е да се предпазите.

Водолей

Идеите ви са прекрасни, но не ги споделяйте с непознати. Ще се получи така, че да ви подведат или буквално да ви „откраднат“ концепцията.

Риби

Някакъв проблем с много близък приятел или много близък роднина ще излезе на преден план. Обърнете внимание, не отлагайте. Ще стане късно и ще се чувствате зле.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари