IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви днес

6 февруари 2016 08 00

Какво вещаят звездите за 6 февруари

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. Ако желате да се свържете с нея за личен хороскоп можете да го направите тук.

Овен

Много динамична ще е ситуацията. Всичко ще се променя по-бързо от очакваното. Като противодействие вие трябва да намалите темпото и да си осигурите достатъчно почивка.

Телец

Натрупаната умора ще окаже влияние и вие ще го забележите. Имате два варианта: или да си разпределите времето на заетост равномерно и да възстановите силите си или отново да се опитвате да „надскочите“ себе си. Помислете добре, от вас зависи.

Близнаци

С неприятни преживявания ще запомните този ден. Разговорите, срещите – всичко ще е непредвидимо и доста тягостно. Реагирайте по типичния си начин – без да обещавате нищо. Трябва ви време, за да осъзнаете същността на нещата.

Рак

Ще се натъкнете на общо недоволство, критика и отричане на идеите ви. Колкото и да се противопоставяте едва ли не убедите събеседниците в правотата си. Ефектът може да е по-скоро обратен.

Лъв

Отношенията с близките ще са сложни, на моменти конфликтни. Ако не обсъждате финансови или имотни въпроси може да се разминете само с леки противоречия и нацупени физиономии.

Дева

Да сте любезни съвсем не означава да сте доверчиви. Въздържайте се от обсъждане на личните си проблеми. Много е вероятно точно днес да пристъпите към окончателно оформяне на съвместните отношения с любимия човек в битов план.

Везни

Важен финансов въпрос ще намери решение или поне начало на такова. Планирайте всяка своя крачка и контролирайте емоциите.

Скорпион

Затрудненията ви днес може да са свързани с неточно или неправилно анализиране и тълкуване на информация. Ако установите, че сте допуснали грешка, то моментално се ориентирайте към корекции, вместо да си губите времето в опити да доказвате правотата си.

Стрелец

Приятен ден, изпълнен с интересни срещи и положителни емоции. Може да се пренастроите за следващите дни. Ще приемате всичко по различен начин, от което ще ви е много по-леко.

Козирог

Физическото ви състояние е неустойчиво, а ако се почувствате зле, то няма да имате енергия за нищо. Вземете незабавни мерки, свързани с укрепването на здравето ви и останете в позната обстановка с познати хора.

Водолей

Ако ви е нужна информация, за да напреднете в работата си, то ще я получите. Ако обаче, търсите информация с цел да злепоставите някого, то намирайки я и ползвайки я ще си навредите необратимо.

Риби

Много е вероятно да получите някакъв подарък или парична сума от хора, които не са ви много близки и в същото време да се случва без причина. Проявете предпазливост. Ако има възможност не приемайте подношението, за да не се ангажирате с нищо и с никого.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари