IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви днес

7 февруари 2016 08 08

Какво вещаят звездите за 7 февруари

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. Ако желате да се свържете с нея за личен хороскоп можете да го направите тук.

Овен

Интересен ден, наситен с доста контакти и възможности за създаване на полезни делови връзки. Съобразявайте се с предпочитанията на събеседниците си и се въздържайте от прибързани заключения. Ще се окажат погрешни и подвеждащи.

Телец

Не са изключени ожесточени спорове у дома на тема финанси и по-точно разходи. Склонни сте да се сърдите за дреболии. Не се опитвайте да наложите мнението си на всяка цена и не ограничавайте свободите на близките си.

Близнаци

Не е изключено да усетите натрапчиво вътрешно напрежение, нужда от промяна или просто несигурност в действията си. Споделете с близките, организирайте някакво развлечение, което ще е приятно за всички. Най-обикновена разходка на чист въздух ще ви помогне да стабилизирате настроението си.

Рак

Настроението ви е нестабилно. Връхлитат ви съмнения, свързани с любимия човек. Напразно се самоизмъчвате. Проблемите са само в мислите ви, но не и в реалността.

Лъв

Някакъв стар проблем, който се опитвате да загърбите, но прекрасно знаете, че не е решен ще излезе на преден план. Ще е неприятно и ще изисква време, но е по-добре да довършите нещата сега. Всяко следващо отлагане ще е свързано и с финансови загуби.

Дева

Денят е свързан с неприятни усещания. Може да се почувствате изоставени, пренебрегнати от близките си или да ви липсва сигурност в отношенията. Помислете дали не сте предизвикали ситуацията по някакъв начин. Опитайте се да съчетаете полезното с приятното.

Везни

Занимайте се с организирането и изпълнението на домашните и битови задачи. Работата ще е уморителна, но пък резултатите ще ви зарадват много. Ангажирайте и близките си, не е желателно да се натоварвате с всичко.

Скорпион

Прекалено много хора ще ви търсят за прекалено много дреболии и ще ви занимават прекалено дълго време. Усещането, че няма да успеете да се справите с работата си ще е много неприятно. Постарайте се да се дистанцирате още в самото начало, за да не се ядосвате след това.

Стрелец

Вероятно ще осъществите импровизирано пътуване. Нещата ще се случват според очакванията ви, а денят ще е свързан с преживявания, които ще запомните за дълго.

Козирог

Посветете този ден на себе си и на близките. Занимайте се с хобито си, организирайте някакво културно развлечение или разходка сред природата. Ще стабилизирате както физическите сили, така и душевното си равновесие.

Водолей

Въздържайте се от неизпълними обещания и не се натоварвайте с повече работа, отколкото можете да си позволите. Предстои ви важна среща, реагирайте по-уравновесено и по-уверено.

Риби

Избягвайте случайните контакти. Тревожи ли личен въпрос. Споделете с човек, на който имате безпрекословно доверие и не отказвайте предложената помощ.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари