IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви днес

8 февруари 2016 06 40

Какво вещаят звездите за 8 февруари

Снимки: Reuters

Снимки: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. Ако желаете да се свържете с нея за личен хороскоп, можете да го направите тук.

Овен

На работното място обстановката може и да е напрегната, но близките ще проявят разбиране. И ако те ви посрещнат спокойно и с усмивка, то вие не им прехвърляйте собствените си съмнения и неприятности.

Телец

С много лично решение ще сте ангажирани днес. Изпълнено при това с много неувереност. Дали да прекратите съществуваща връзка или да реагирате с безразличие. Следвайте интуицията си.

Близнаци

Творческият ви потенциал е силен. Ще го използвате за справяне с личните и семейни, а не за професионални проблеми. Надявайте се на добри резултати.

Рак

Основните конфликти ще са свързани с близките и семейството. Единственото, което ви остава и зависи наистина от вас е да приемете спокойно чуждото мнение и да сте готови за компромис.

Лъв

Ще трябва да се занимавате поотделно и за кратко време както с решаване на семейни, така и с решаване на финансови въпроси. Близките ви ангажират с проблеми, които могат да решат и сами, но им е по-лесно да го направите вие.

Дева

Намалете темпото. Не е нужно да се заемате с дейности, които не са ви ясни или не сте сигурни, че разполагате с необходимите ресурси. Използвайте деня повече за интелектуална, отколкото за физическа дейност.

Везни

Отделете семейството, най-близките си от останалите роднини. Първите ще се опитат да ви помогнат, а вторите – да ви използват. А вие сте прекалено добродушни и няма да забележите как сте станали жертва на използвачи.

Скорпион

Следвайте и отстоявайте интересите си. Не позволявайте да ви ангажират с излишни или нелогични дейности. Потърсете финансовия еквивалент за всяка своя работа.

Стрелец

Обърнете поглед към личните отношения. Някой е обърнал поглед към вас, но вие не забелязвате. Не е ли време да подарите малко внимание на нечия любов?

Козирог

Любовната връзка, започната днес ще е дълга. Но и раздялата, обсъждана днес ще е мъчителна. Може да е болезнено, но е по-добре да реагирате смело.

Водолей

Желанието ви да помогнете на някого, който не ви е много близък, ще създаде проблеми с някого, който преценява себе си за много близък. Имате възможност да прецените кой колко ви е близък и да решите ситуацията.

Риби

Някакъв проблем с много близък приятел или много близък роднина ще излезе на преден план. Обърнете внимание, не отлагайте. Ще стане късно и ще се чувствате зле.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари