IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви днес

9 февруари 2016 06 40

Какво вещаят звездите за 9 февруари

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. Ако желаете да се свържете с нея за личен хороскоп, можете да го направите тук.

Овен

С доста сложни и трудни за решаване събития ще е изпълнен днешният ден. Не се отказвайте, не се разочаровайте и не губете присъствие на духа. По-добре е да не правите нищо, отколкото да пристъпвате към грешни решения.

Телец

Не е изключено да получите непредвидени финансови постъпления. Отделете част от тях лично за себе си и се забавлявайте. Позволете си нещо, което много ви харесва, макар че на околните може би ще им изглежда егоистично.

Близнаци

Доста сте разсеяни, концентрацията днес изобщо не е силната ви страна. Не е изключено да допуснете грешки. Не рискувайте, бъдете внимателни по отношение на парите си.

Рак

Сравнително спокойни сте днес. Много по-склонни да размишлявате и анализирате, отколкото да се разправяте и да уточнявате детайли. Не е изключено да подобрите отношенията си с околните, при това по тяхна инициатива.

Лъв

Обстановката около вас е спокойна. Подходящо е да отхвърлите изостаналите рутинни задачи. Ще имате възможност да огледате подробностите и да отстраните допуснатите до момента грешки.

Дева

Настроението ви е неустойчиво. В състояние сте да се раздразните или да изпаднете в песимизъм буквално от нищо. Необходимо ви е малко време за себе си, за да се стабилизирате. Осигурете си го.

Везни

Енергийното ви ниво е стабилно и сте много ентусиазирани. В такива моменти обикновено прекалявате с натоварванията, а не бива. В момента, в който усетите лека отпадналост, замайване или главоболие е задължително да намалите темпото и да си осигурите кратък отдих.

Скорпион

Едва ли някакъв вид работа би ви затруднила, стига да разполагате с достатъчно информация. Запасете се и с търпение, защото е много вероятно да общувате с хора, които си търсят допълнително внимание.

Стрелец

Вярвайте в собствените си сили. Следвайте принципите си. Няма нещо, което би ви затруднило, стига да сте готови за сътрудничество, а не за съперничество.

Козирог

Следвайте правилата. Достатъчно сте трудолюбиви и отговорни, но трябва да сте и малко по-скоростни. Не подлагайте всяко чуждо предложение на съмнение, бъдете по-отворени.

Водолей

Ще имате възможност да напреднете с проектите си. Проявете креативност и бъдете откровени. Не се страхувайте от неудобни въпроси.

Риби

Интуицията ви е силна, но сте обхванати от силни противоречия. Ориентирайте се или към решаване на проблеми, свързани с личните отношения, или към активна почивка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари