IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как харчим парите си според зодиакалния ни знак

11 февруари 2016 08 40

Астрологията за финансите ни

Снимкa: favim.com

Снимкa: favim.com

Как различните зодиакални знаци се справят със своите финанси? Естествено отговорът е различен за всяка зодия. Някои знаци са по-импулсивни и това се отразява на боравенето им с парите като цяло, други са по-спестовни по натура, трети са надарени да печелят лесно, но пък и да харчат по-бързо...

Прочетете, за да разберете как вашата зодия влияе на вашето отношение към правенето на пари, инвестирането, спестяването и харченето:

Овен

Това е най-импулсивният знак в зодиака, който се отнася леко небрежно с парите си. Хората от зодия Овен са конкурентни по природа и се стремят към високи доходи. Спестяването може да се окаже проблем за тях, тъй като не могат да си правят внимателен бюджет. Тези хора обаче бързо се изправят на краката си след финансови неуспехи. Те са привлечени от рискови, агресивни инвестиционни стратегии, особено тези, които обещават бърза печалба. Пазете се от забогатяване с бърза схема, което изглежда изключително атрактивно в момента, но може да не проработи в дългосрочен план.

Телец

Този знак е отличен служител, който е лоялен и склонен да затъва в комфортната зона на отъпкания коловоз. Тоест, той е готов да се придържа към определена работа за дълго време, дори и да не печели много пари и да няма път за развитие. Телците са практични и са добри в спестяването. Те се чувстват по-добре знаейки, че имат пари в банката. Привлечени са от по-консервативни инвестиционни стратегии, които обещават да се отплатят добре в дългосрочен план. Те умеят да правят успешни инвестиции в недвижими имоти.

Близнаци

Непостоянният знак Близнаци е склонен да прави импулсивни покупки, следвайки своите интереси и капризи. Някои представители на тази зодия обаче са доста пестеливи, особено когато са в по-практично настроение. Тези хора са оптимисти и обикновено правят успешна кариера в различни области. Те имат много и разнообразни интереси, освен това са умни и динамични и са склонни да намират изгодни схеми за печелене на пари.

Рак

Този зодиакален знак обича финансовата сигурност и гледа да осигури себе си и семейството си за години напред. Те работят здраво, като искат солидни, надеждни доходи. Те не харчат парите си импулсивно, но обичат да си купуват ценни, качествени предмети. Хората от зодия Рак се пазят чрез интуицията си от прекалено рискови финансови начинания, предпочитайки по-безопасните и по-обещаващите.

Лъв

Лъвът има интересна връзка с парите. Тези хора имат вкус към лукса и обичат да си харчат парите за хубави стоки, почивки и добра храна. От друга страна те са доста конкурентни, амбициозни и мотивирани да изкарват добри доходи. Те обикновено работят усилено за развитието на кариерата си и затова с течение на времето финансите им се подобряват. Те обичат да инвестират в злато или ценни бижута.

Дева

Девата е практичен, предпазлив и трудолюбив знак, който умее да изкарва добри доходи. Просто тези хора умеят да спестяват и да правят различни финансови планове за бъдещето. Що се отнася до инвестициите, те не прегръщат всяка възможност по пътя си, без първо да са направили внимателно проучване.

Везни

За този зодиакален знак всичко е баланс. Той не обича да прахосва средствата си излишно, но пък и не обича да спестява твърде много. С една дума, Везните харчат голяма част от доходите си за лични удоволствия, но без да прекаляват. Те обаче могат да бъдат доста нерешителни, когато става въпрос за инвестиционни възможности. Затова е по-добре за тях да заложат на партньорства или да си наемат надежден финансов съветник.

Скорпион

За знака Скорпион, изграждането на добър финансов профил е важно. Този знак има усет към изкарването на пари, а освен това често има постъпления от наследства и други подобни. Скорпионите правят добри инвестиции, тъй като са проницателни и следват инстинктите си. Тези хора ще изчакат търпеливо подходящия момент, за да направят своя финансов ход. Скорпионите са малко потайни и запазват в тайна своята банкова сметка дори от най-близките си.

Стрелец

Тези хора са късметлии, когато става въпрос за пари. Те обаче са хазартни натури и не са много практични в спестяванията и инвестициите. Най-общо казано, хората от тази зодия могат да спечелят лесно парите си, но и лесно да ги изгубят. Добрата новина е, че те бързо се съвземат от фалит и финансови неуспехи, когато преминат през такива.

Козирог

Те са амбициозни и работливи, и обикновено правят прилични доходи. Те забогатяват по-късно в живота, след като са имали време да се изкачат по професионалната стълбица. Козирозите са доста практични по природа и са склонни да живеят по-скромно от възможностите си. Когато става въпрос за инвестиции, тях ги привличат консервативните стратегии, които обещават дългосрочни ползи.

Водолей

Този знак се интересува от преследването на професионално поле, което предлага добри доходи и възможност за израстване. Водолеите обаче не са склонни да пазят ревниво трудно спечелените си пари, а по-скоро искат да ги споделят с близките си. Що се отнася до инвестициите, те намират уникални стратегии, които биха смутили повечето други хора.

Риби

Тези хора са много практични, когато става дума за финанси и спестяване на пари. Те имат нежно сърце, което често ги вкарва в ситуации да харчат повече, отколкото могат да си позволят. Те са склонни да имат по-нереалистично отношение към парите, игнорирайки дълговете си, които обаче не изчезват от само себе си. Те лесно се доверяват на другите хора как да харчат и инвестират парите си, затова трябва да внимават много.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари