IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви днес

10 февруари 2016 06 54

Какво вещаят звездите за 10 февруари

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. Ако желаете да се свържете с нея за личен хороскоп, можете да го направите тук.

Овен

Сравнително труден ден, в който ще се наложи да се занимавате със стари проблеми. Може да се натъкнете на обвинения, непризнаване на работата ви или несправедливи критики. Постарайте се да реагирате с абсолютно хладен разум.

Телец

Изведнъж ще се окаже, че имате невероятно добри възможности за изява. Но бъдете внимателни. Бъдете повече разумни, отколкото амбицирани.

Близнаци

Близките непрекъснато ще ви изненадват с необмислените си действия и липсата на отговорност. Това не само ще ви ядоса, направо ще ви огорчи. Не се настройвайте срещу тях, просто бъдете предпазливи.

Рак

Не е изключено да се наложи да предприемете непредвидено пътуване. Постарайте се да се подготвите бързо и да мрънкате минимално. Резултатът ще е успешен, ще създадете изключително полезни контакти.

Лъв

Под въздействие на разговори с колеги или партньори от други фирми изведнъж може да промените целите или приоритетите си. Преди да предприемете каквото и да било, проверете банковите си сметки.

Дева

Настроението ви е нестабилно. В състояние сте да се натъжите от думи или действия, които не са нито фатални, нито значителни. Простете на близките си за техните пропуски и грешки.

Везни

Всичко, започнато днес ще завърши добре. Но всичко, закупено днес ще се окаже истинска финансова загуба. Което означава да действате, а не да се разхождате по магазините.

Скорпион

Ще сте ангажирани с прекалено много контакти днес и част от тях определено ще ви досадят. Ако има начин да се дистанцирате, то направете го. Ако пък не, постарайте се да не се изнервяте.

Стрелец

Не е изключено да получите непредвидени финансови постъпления, но няма да са големи. Използвайте ги за нещо, което ще ви достави удоволствие. Няма смисъл да ги икономисвате в момента.

Козирог

Ще има на какво да се радвате днес. Справедливостта ще възтържествува по начина, по който вие виждате нещата. Ще се уреди стар проблем във ваша полза.

Водолей

Изключително сте адаптивни. Каквото научите днес ще го ползвате дълго време. На всичкото отгоре сте невероятно въздействащи и шансът за нова любов е огромен. Ако не забележите какво се случва, то определено ще изпуснете нещата от контрол.

Риби

Спокоен ден. Събитията ще са по-скоро положителни, стига да не действате мазохистично в емоционален план. В момента не е желателно да се занимавате с решения от перспективен характер.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари