IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви днес

11 февруари 2016 06 40

Какво вещаят звездите за 11 февруари

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. Ако желаете да се свържете с нея за личен хороскоп, можете да го направите тук.

Овен

Ще се справите с онова, което сте си набелязали в предварителната програма, но не се захващайте с нищо друго. Трябва да действате много акуратно и да следвате правилата в детайли. Това много вероятно ще ви изтощи, но пък ще сте доволни.

Телец

Един от дните, които едва ли ще имате с какво да запомните. В крайна сметка, независимо че ситуацията ще изглежда малко безлична, то поне няма да се налага да се справяте с неприятности.

Близнаци

Постарайте се да работите с равномерно темпо. Не е нужно да си поставяте „велики“ цели, нито да изпреварвате събитията. Нужно е обаче да контролирате действията на близките си и да поддържате чувството им за мярка.

Рак

Ще се наложи да се справите с повече от една сложни ситуации в професионален план. Не залагайте на опита, а на новостите. Търсете допълнителна информация.

Лъв

Събитията ви въздействат предимно емоционално и ви правят импулсивни. Не се сърдете на околните, ако не харесат или дори отхвърлят предложенията ви. Напротив, помислете защо се случва така.

Дева

Преглеждайте кореспонденцията си старателно. Вероятно ще получите интересно съобщение от партньори или от приятел в чужбина. Ще е свързано по-скоро с развлечение, неформална среща, отколкото с бизнес.

Везни

Единствените ви затруднения днес ще са свързани с държавната администрация. Не тръгвайте към различните инстанции с мисълта, че документацията ви е безупречна. Все ще ви намерят някой пропуск, така че запазете спокойствие.

Скорпион

Ориентирайте се към практически дейности, свързани предимно с изпълнение на домашни задачи. Усвояването на нова информация ще ви затрудни, така че е по-добре да отложите.

Стрелец

Малко кофти ден. Ще се наложи да избирате между желанията и задълженията си, като изборът определено ще е в полза на второто, но не защото това ще ви е приятно. Задълженията ще са прекалено много, не се опитвайте да се справите с всичко, няма смисъл.

Козирог

Взаимоотношенията ви са спокойни, а позицията – стабилна. Сега е важно да прецените обективно ресурсите си и да не отказвате предложената помощ.

Водолей

Почти на шега ще проведете доста не-шеговит разговор с любимия човек. Основна тема ще са вашите недостатъци и как да се справите с тях. Вслушайте се в препоръките, крайният резултат зависи изцяло от вас.

Риби

Творческият ви потенциал е стабилен. С каквото и да се захванете, ще го направите и по-добре, и по-бързо от обикновено. Отделете време и за личните си желания.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари