IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви днес

13 февруари 2016 08 10

Какво вещаят звездите за 13 февруари

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. Ако желаете да се свържете с нея за личен хороскоп, можете да го направите тук.

Овен

Каквито и идеи да имате ще ги реализирате само с екипна дейност. Разчитайте само на проверени хора. Един от старите приятели ще ви разочарова.

Телец

Мислете перспективно. Ситуацията е несигурна, нищо не е такова, каквото ви изглежда. Въздържайте се от каквито и да било решения.

Близнаци

Ще се наложи да се натоварите с непривично сериозна отговорност. Ще е свързана или с близък роднина, или с близък приятел. Все пак не прекалявайте с обещанията.

Рак

Личните отношения ще са трудни и противоречиви. Проблемът е в стремежът ви да спорите и непрекъснато да отстоявате правотата си. Много малко е нужно, за да се оправят нещата.

Лъв

Едва ли ще класирате днешния ден в групата на приятните и успешните. Почти всичко, с което се захванете ще „удря на греда“. Не обвинявайте близките си, просто такъв е моментът.

Дева

Бъдете внимателни, наблюдавайте къде стъпвате. Съществува предпоставка за травматизъм. Въздържайте се от екстремни действия, спортове, пътувания.

Везни

Прекалено сте чувствителни и податливи на влияние. Дребни забележки или по-груби изказвания могат да ви извадят от равновесие. Напразно. Запазете спокойствие.

Скорпион

Всичко ви е много объркано. Може да ви е трудно да прецените как определено събитие влияе върху ежедневието ви. Намалете темпото и не се вглъбявайте в личностни анализи.

Стрелец

Определено бележите напредък в професионалния си път. Но пък здравословното състояние и личните отношения не са в най-добрата си форма. Намалете темпото и запазете спокойствие. Няма да е лесно, но има изход.

Козирог

Не правете каквото и да било, ако не разполагате с достатъчно информация. Постарайте се да се забавлявате повече, отколкото да сте сериозни.

Водолей

В битов план денят ще е много успешен, но в личен ще е истинско изпитание. Не настоявайте на своето, ще сгрешите.

Риби

Стари познати ще ви потърсят. Уж за съвет и контакт, но всъщност за услуга. Във ваша полза е да отклоните ангажимента.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари