IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви днес

14 февруари 2016 06 50

Какво вещаят звездите за 14 февруари

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. Ако желаете да се свържете с нея за личен хороскоп, можете да го направите тук.

Овен

Едва ли ще имате затруднения в каквато и да било сфера на дейност. Е, за разнообразие, някой от роднините може да ви изнерви, но... що се отнася до любовта, то точно днес всичко ще е наред.

Телец

Ще преживеете нещо като „ден на щастливите случайности“. Съвсем случайно ще получите някакви непредвидени приходи, съвсем случайно ще ви потърси една стара любов и още по` съвсем случайно ще преживеете един прекрасен ден на влюбените. Едва ли ще имате повод да се оплачете от нещо.

Близнаци

Емоциите ще са свързани предимно с най-близките ви хора. А още по-хубавото е, че ще са свързани с любов. Съвсем подходящо за деня на любовта и виното. Независимо дали сте влюбени или не, чаша вино ще ви дойде съвсем на време и на място.

Рак

Не позволявайте на съмненията да ви развалят настроението. Не забравяйте, в деня на влюбените трябва да давате любов и да получавате любов. Така че, действайте в тази насока.

Лъв

Вие прекрасно знаете, че домашният уют не пречи на любовта, нали така? И в такъв случай няма проблем да посрещнете деня на влюбените с чаша вино в ръка, в домашен уют и с прекрасно усмихнато настроение.

Дева

Ако често отсъствате от къщи и не радвате любимия човек с присъствието си, то не се сърдете, че в деня на св. Валентин ви гледа с леко подозрение. Активирайте творческия си потенциал. Достатъчно сте чаровни, за да оправите нещата.

Везни

И да не сте влюбени, то днес ще се ентусиазирате до краен предел. Не е важно да получите взаимност. Точно днес е много по-важно да се забавлявате.

Скорпион

Отново сте неустоими. Ако сега не използвате момента, то няма кога. И не забравяйте, чаша вино е катализатор и за най-сънливата любов.

Стрелец

Сърцето ви е толкова здраво, че би могло да понесе даже и раздяла. Обаче не! Точно днес сърцето ви ще е изпълнено само и единствено със споделена любов. Пийте с едри глътки.

Козирог

В личен план животът ви едва ли ще се промени. Що се отнася обаче до любовните емоции, то днес може да се наслаждавате на невероятни преживявания. Просто бъдете готови за всякакви изненади.

Водолей

Толкова сте общителни, че не ви остава време за любимия човек. Постарайте се да смените схемата. За да получите обич, трябва да дадете обич. Особено в деня на влюбените!

Риби

Погрижете се за външния си вид. Денят е страхотен, емоциите ще са неописуеми. Дори да не сте влюбени, то може поне да си спомните първата си любов.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари