IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дестинации за меден месец според типа двойка

11 март 2016 14 20

Вижте 6 идеи

Снимка:outnow.ch

Снимка:outnow.ch

Меденият месец уж е универсално начинание за всяка нова брачна двойка, но това не е точно така. Идеите за сватбено пътешествие са много и всяка двойка трябва да съобрази своя избор с личните си предпочитания.

Хавайският рай например, за някои двойки може да бъде символ за скука. Затова, ако ви предстои да планирате медения си месец, съобразете се със стила и предпочитанията на вашата двойка.

Ето и няколко идеи за дестинации:

1. За двойката – авантюристи

Ако вие и партньорът ви сте щастливи, само когато усещате прилив на адреналин, то трябва да се отправите на пътешествие, което крие някакъв риск, за да усетите тръпка. Може би е най-добре да се насочите към Белиз (държава в Централна Америка) или някоя екзотична страна в Южна Америка, където освен екзотични пейзажи, да има тропически гори, водопади и вулкани.

2. За двойката, която цени лукса

Ако вие и вашият нов съпруг цените лукса и комфорта над всичко, особено когато сте на почивка, то изберете си курорт с красиви плажове и спа комплекси в едно. Може би трябва да се спрете на тропическа дестинация и на хотел – ултра ол инклузив, като комплексите на островите Търкс и Кайкос в (югоизточната част на архипелага Бахамски острови).

3. За духовната двойка

Ако вие сте двойка, която винаги търси духовно преживяване, то вие не трябва да се спирате на типичната идея за меден месец. Изберете за вашето пътешествие дестинация, на която ще можете да се свържете с природата. Може да изберете и хотел, който предлага детоксикация, освен несравнима природна красота, например „Bryce Canyon’s Red Rocks“ в Юта, САЩ. Другият вариант е да поемете на изток към Индия, Непал и Камбоджа.

4. За креативната двойка

Ако вашата двойка е процъфтяла именно заради сходните ви вкусове с вашия партньор по отношение на музика, култура, кино, театър, балет, концерти и т. н., вие ще трябва да се спрете на дестинация, където да можете да се докоснете до възможно най-много видове изкуство. Изберете европейска столица или голям град, които да имат вдъхновяваща архитектура, като Прага, Рим, Барселона и др.

Снимка:outnow.ch

5. За двойката, която обича купоните

Ако вие и вашият съпруг обичате да се наслаждавате на бурния нощен живот, на хубавото вино и на веселата, шумна атмосфера, вашето сватбено пътешествие трябва да е в Рио де Жанейро. Там хем плажовете са красиви, хем е шумно и колоритно, хем местните хора си прекарват времето в голямо забавление.

6. За двойката – домошари

Ако вие и съпругът ви не си падате по далечните дестинации, но все пак искате по време на медения си месец да се измъкнете от ежедневието и да се насладите един на друг, то изберете си дестинация близка до родното ви място. Може да пътувате до близките до България държави, които носят култура, която ви допада, като Черна Гора, например. Разходете се до Будва – красив град на адриатическото крайбрежие.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари