IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

10 знака, че влизате в графата „стара семейна двойка“

27 април 2016 12 40

Не се отпускайте твърде рано!

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

В началото на връзката си партньорите залагат на най-доброто си поведение и наистина се стараят. След време обаче, те се отпускат и се отдават на установената рутина.

Носенето на секси бельото става от дъжд на вятър, излизането по ресторанти се заменя с поръчването на храна за вкъщи, а сексът става доста предвидим.

Това е неизбежно за всяка дългогодишна връзка и все пак партньорите никога не трябва да губят своето старание....

А ето и 10 знака, че вече се чувствате като стара семейна двойка, дори все още да сте само гаджета:

1. Предпочитате да си седите вечер у дома

Ако вместо да излизате с половинката си вечер на заведения, на кино или с приятели, дори и в почивните дни, вие си оставате вкъщи пред телевизора, значи сте влезли в коловоза, характерен за старите семейни двойки.

2. Лягате си преди полунощ, без намерения за секс

Ако е петък или събота вечер, вие нямате планове да излизате с половинката, а на всичкото отгоре нямате и намерения да правите секс, а заспивате още преди 12 часа, то вие сте жертви на рутината.

3. Вие не се гушкате преди заспиване.

Дори да не правите секс всеки уикенд, то поне трябва да се опитате да запазите интимните мигове с партньора си – да се целувате, гушкате и милвате. Ако обаче и двамата задрямвате рано-рано и то далеч от обятията си, нещата не изглеждат много добре.

4. Отпуснали сте се като външен вид.

Ако и двамата с половинката си сте напълнели в последно време и честно казано това ви кара да не се чувствате секси, то трябва да направите нещо по въпроса.

5. Вече не си бръснете краката редовно.

Жена, която си ляга до своя мъж с космати крака и то най-редовно е гаранция за това, че тя е изгубила сексуален интерес към половинката си. Същото важи и за мъж, който всяка вечер си ляга директно, без да си вземе душ.

6. Сексът е станал доста рутинен.

Дори и двама души да не се чувстват секси, те все пак правят секс от време на време, важното е той да не губи своя блясък. Важното е партньорите наистина да се наслаждават на интимността си, да се чувстват задоволени и да не се предават на скуката.

7. Разговорите ви с половинката ви най-често са за финанси.

Ако вместо да задавате въпрос от вида: „Как мина денят ти?“, когато видите вечер половинката си, вие го/я посрещате с въпроса дали е напазарувала и колко пари е похарчила, то вие вече се държите като стара брачна двойка, акцентираща върху битовизмите в живота си.

8. Говорите негативно за родителите на половинката си и то пред нея.

Докато двама души са заедно отскоро, те внимават с коментарите относно родителите си. След време обаче, те започват да критикуват без притеснение майката и/или бащата на половинката си и да проявяват негодувание към тях. Това е характерно за старите семейни двойки.

9. Забравяте да чествате годишнините си.

Не е нужно непрекъснато да демонстрирате любовта си един към друг, но все пак е добре да уважавате годишнините си, а не да ги смятате за скучна работа. Ако ви мързи да ги празнувате и дори ги забравяте, то явно вече сте над тези неща в отношенията си, което обаче говори за това че сте изгубили романтиката помежду си.

10. Знаете, че животът ви е монотонен, но не ви пука.

Ако сте наясно, че вече сте влезли с половинката си в определена рутина, но пък се чувствате комфортно с този факт, значи нещата са ОК. Не може цял живот да усещате натиск да впечатлявате партньора си. Важното е дори отношенията ви да бъдат рутинни и монотонни, вие да сте щастливи с тях, а не да мечтаете за друг живот.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари