IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 29 април

29 април 2016 07 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Интуицията ви е силна. Със сложни въпроси, свързани с личните отношения ще се справите много по-лесно, отколкото с лесни, отнасящи се до решаването на битови въпроси.

Телец

Разпети петък! Труден ден. Не давайте съвети, не се захващайте с чужда работа. Отстоявайте позициите си колкото е възможно по-толерантно.

Близнаци

Неглижирате някои проблеми, но те ще се върнат към вас като бумеранг. Мислете повече, разчитайте на себе си повече. Натоварвате околните с лични проблеми, което рано или късно ще предизвика проблеми.

Рак

Доста динамичен ден. Почти непрекъснато ще се налага да променяте плановете си. Следете графика за служебни срещи, ако имате такива. Не е желателно да забравите нещо важно.

Лъв

Ще се случат изненадващи и нелогични промени или събития. Не се отказвайте от първоначалните си намерения и не се плашете от затрудненията. Всъщност, само ви изглеждат непреодолими.

Дева

Не се опитвайте да помагате на онзи, който не ви е помолил за помощ. Прекалено много се вторачвате в чуждите проблеми и по този начин ще си създадете свои.

Везни

Нещо ви безпокои. Непрекъснато търсите решение на въпроси, които всъщност отдавна са решени. Защо откривате топлата вода и велосипеда? Що за неудържим ентусиазъм?

Скорпион

Ще излязат на преден план нерешени въпроси, с които принципно няма смисъл да се занимавате. Едва ли ще намерите някакъв нов вариант за решение. А да се самоизтезавате излишно е... излишно.

Стрелец

Много лесно ще се справите с личните противоречия днес. Любимият човек ще е точно толкова склонен към компромис, колкото и вие, така че възползвайте се.

Козирог

Ще ви е трудно да анализирате няколко казуса едновременно. Част от информацията ви остава в „периферията“. Ако не сте разбрали нещо докрай или достатъчно ясно, по-добре попитайте отново, отколкото да прибързвате със заключенията.

Водолей

Резултатите от днешните ви дейности са в пряка зависимост от настроението. Колкото по-ведро възприемате действителността, толкова по-лесно ще се справите.

Риби

Не е изключено да изпаднете в доста неудобна, да не кажем нелепа ситуация. изходът е единствен – да приемете нещата с чувство за хумор. Всичко друго ще се окаже вредно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари