IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 30 април

30 април 2016 07 07

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Благоприятен момент за среща с приятели. Вероятно ще се върнете към стари занимания, с които мислите, че сте приключили. Много е важно да насочвате енергията си в правилната посока.

Телец

Използвайте деня за активна почивка и възстановяване на душевното си равновесие. Занимавайте се само с дейности, които са ви приятни и общувайте само с хора, които ви действат успокоително.

Близнаци

Подходящ ден за пътуване на къса дестинация. Отделете време за близките си. У дома отношенията ще са спокойни и уравновесени.

Рак

Проявете търпение и грижа в отношенията с близките си. Не настоявайте на своето точно днес. Денят е за размисъл и анализ на допуснатите грешки.

Лъв

Не са изключени проблеми с представители на изпълнителната власт. Спазвайте правилата и не реагирайте враждебно. Въздържайте се от финансови уговорки.

Дева

Предстоят ви контакти с много хора. Проявете предпазливост, не обсъждайте финансови и лични въпроси.

Везни

Прекалено сте емоционални и приповдигнати. Склонни сте да занимавате всички с личните си преживявания, което определено не е добра идея. Намалете темпото, за да си спестите неприятни забележки.

Скорпион

Почти всичко, с което се налага да се занимавате днес ще ви хареса. Денят е свързан с гостуване – или вие на някого, или посещение при вас. Дълго ще помните преживените емоции.

Стрелец

Някой може да ви направи остра забележка пред публика с цел да ви засегне. Приемете всичко с усмивка, не търсете компенсация. На днешния ден се случват и изпитания, които са за добро.

Козирог

Предстои ви изненада, която може да приемете със смесени чувства. Ако прецените случката с присъщата си далновидност ще установите, че има начин да се възползвате след известно време.

Водолей

Не се вълнувайте за дреболии, не се стресирайте от малки несполуки. Ако събитията не вървят според първоначалните ви очаквания, то значи, че сте надценили възможностите си.

Риби

Настроението ви е нестабилно и променливо, при това без сериозна причина. Приемате някои чужди тревоги прекалено лично. Не е изключено да преживеете поредното разочарование.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари