IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 1 май

1 май 2016 07 05

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ситуацията ще е трудна, но във възможностите ви. Най-вероятно ще изникнат конфликти между хората, с които сте в една компания. Ще успеете да ги омекотите, но с цената на някои лични компромиси.

Телец

Близките заедно или поотделно ще се опитат да ви изненадат. И най-вероятно ще постигнат желания ефект за себе си. Друг е въпросът, че част от въпросните изненади на вас може и да не ви харесат. Проявете търпение.

Близнаци

Прекалено сте общителни, а по този начин и уязвими. Въздържайте се от нови контакти или от такива с непознати. Приемете забележките на близките си като опит да ви предпазят от грешки.

Рак

Не се преуморявайте. Няма да е лесно да си осигурите спокойствие, защото денят ще е свързан с много контакти, но не е излишно да опитате за известно време да сте сами със себе си.

Лъв

Настроението ви е оптимистично и точно по този начин ще помогнете на някого в беда. Достатъчни са две-три окуражителни думи и човекът ще се справи, а вие ще се почувствате изключително добре.

Дева

За всички е ясно, че сте разумни, но не ставайте излишно придирчиви. Няма защо да влошавате личните си отношения от едните капризи. Празник е, направете го такъв.

Везни

Непредвидени новини ще ви накарат да промените плановете си. Не се стресирайте. Ще се окаже по-добре, отколкото си го представяте.

Скорпион

Разсеяни сте. В момента нищо не ви се прави. Не е изключено обаче някой да се опитва да ви налага мнението си. Действайте спокойно, но твърдо. Не позволявайте да ви манипулират.

Стрелец

Чувството ви за справедливост е изострено. Най-вероятно ще сте в компания на много близки хора и някой несъзнателно ще ви засегне. Имате два начина за реакция – да отвърнете или да се дистанцирате. Вторият е по-подходящ.

Козирог

Изведнъж ще попаднете в полезрението на всички околни и ще започнат да ви хвалят. Не се възгордявайте и не губете усещане за реалност, ако не искате лично да преживеете сценария от „Осанна“ до „Разпни го“.

Водолей

Прекалено много вълнения у дома, прекалено много тревоги извън дома. Уединете се. Желанието ви да сте полезни и да помогнете на всички, които са в беда или поне казват, че са в беда може да ви докара до депресия.

Риби

Правите всичко възможно за празника, всички да се чувстват добре и изведнъж някой ще реагира така, че да „развали подредбата“. По-добре намалете темпото и не очаквайте твърде много от хората наоколо. Така или иначе емоции ще има, при това достатъчно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари