IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп

1 май 2016 10 45

Какво ви очаква за периода 1-8 май

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Вижте вашия седмичен хороскоп за периода 1-8 май, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Сравнително спокоен период, може би заради предстоящите празници. Независимо от това, че почти непрекъснато ще се налага да се съобразявате с чужди желания, в крайна сметка ще се чувствате доста спокойни и в добро настроение. Ще преживеете промяна, свързана с пътуване и с недвижим имот (земя, градина, но не постройка).

Телец

Най-важните за решаване въпроси през тази седмица ще са свързани с финанси. В тях ще са намесени братя, сестри, близки роднини, приятели, съседи, но не и банки, офиси или други институции. Не е изключено да се върнете към стара задача, която до момента стои недовършена или пък затрудненията по някакъв проект да отпаднат. И в двата случая краят ще е успешен.

Близнаци

Ще напреднете в няколко начинания едновременно. Ще става бавно, но устойчиво. При всички случаи няма да е резултат от индивидуалната ви работа, а от колективно взаимодействие. Резултатите ще получат висока оценка, но не се възгордявайте и не забравяйте при всяка възможност да изтъкнете и заслугите на колегите си.

Рак

Независимо че предстои един прекрасен празник, част от дните ще ви изглеждат прекалено дълги, тягостни и скучни. Ще се налага да се занимавате предимно с рутинни въпроси и да общувате с хора, които не са ви особено приятни. Едва в края на седмицата ще се почувствате по-добре и ще преживеете интересни случки. Съобразявайте облеклото си с капризите на времето, имунната ви система е леко неустойчива.

Лъв

Каквито и планове да сте правили за тази седмица, ще се наложи динамично да ги променяте. Първоначално всичко ще ви изглежда спокойно и безметежно, но много скоро събитията ще започнат да се развиват динамично и непредвидимо. Предстоят ви интересни срещи и вълнуващи емоции. Вероятно ще усетите както физическа, така и психическа умора, но независимо от всичко ще ви е приятно.

Дева

Ще се наложи да се справите с различни затруднения през тази седмица. Не е изключено да ви натоварят с допълнителни задачи или да ви възложат работа, която не е свързана с преките ви задължения. И в двата случая ще се почувствате неуверени и неспокойни. Излишно е да споделяте или обсъждате тревогите си. Едва ли някой ще ви помогне. Ще е постижение, ако разпределите правилно времето, с което разполагате.

Везни

Работната седмица ще е малко по-къса от обикновено, но независимо от това вие ще имате добри възможности за напредък. Ще напреднете не само професионално (на работното място), но и в някакво друго направление на реализация – хоби, участие в група по интереси, публична дейност. Успехите ще ви заредят с увереност, оптимизъм и желание за нещо ново, непознато, неизпитано до момента. От всички неща, с които бихте се занимавали, на последно място трябва да подредите личните отношения. Те са нестабилни и е по-добре да не ги обсъждате в този момент.

Скорпион

Творческият ви потенциал е стабилен. Действайте с размах, дайте воля на въображението си. Ще имате възможност да осъществите дори най-смелите си идеи, ако работите организирано и екипно. Където и да сте – на работното място, с приятели, у дома, бъдете компромисни към чуждите грешки. Анализирайте ги и ги използвайте за своите цели.

Стрелец

Може би си правите планове за някакво вълнуващо пътешествие, контакти с нови хора, посещение на непознати места. Звучи песимистично, но сигурно ще се наложи да предприемете съвсем други инициативи. Най-вероятно през тази седмица ще сте почти през цялото време у дома с близките си. Ще се наложи да преодолеете и някакво неприятно събитие – заболяване на близък, загуба на ценен предмет или домашен любимец. Няма да е фатално, нещата ще се оправят, но не веднага.

Козирог

За кратко време ще се наложи да се справите с поредица затруднения, ще преживеете куп непредвидени събития. Енергетиката ви е стабилна и сте достатъчно активни. Ако съчетаете тези фактори с добра организация, ще постигнете резултати по-добри дори от първоначалните ви очаквания. Не се безпокойте от това, че трябва да признаете някои грешки. Откровеността ще ви помогне да си осигурите съдействие.

Водолей

Усилията ви основно ще са насочени към преодоляване на някакво затруднение от личен характер. Човек, на когото държите или много обичате, ще се дистанцира и вие, вероятно, ще правите всичко възможно да изясните ситуацията или да разберете причините за отдръпването. Едва ли ще успеете и тази несигурност ще попречи на всичките ви останали задължения. Намалете темпото и изчакайте инициатива от другата страна. Само така ще стигнете до истината.

Риби

За кратък период ще се наложи да се справите с доста информация. Преценете си силите и потърсете помощ, ако се налага. Важно е да спазите първоначално уговорените срокове, което пък ще се отрази положително върху финансовото ви положение. В състояние сте да се справите, стига да подхождате към задачите си аналитично, а не емоционално.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари