IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 2 май

2 май 2016 07 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Занимайте се с домашните и битови задачи. Довършете дребните ремонти, които все остават „временни“. Вечерта ще ви посетят неочаквани гости.

Телец

Наблюдавайте физическото си състояние. Ако се чувствате отпаднали без обективна причина, то най-вероятно започва процес на развитие на вирусна инфекция. Вземете превантивни мерки и потърсете консултация с личния си лекар.

Близнаци

Един обикновен ден. Ще имате достатъчно време да свършите личната си работа по дома и бита. След това излезте, създайте си някакво интелектуално развлечение. Ще ви се отрази прекрасно.

Рак

Прекалено сте горди, честолюбиви и сръдливи. Почти през целия ден ще сте в конфликт с някого, при това източник на конфликтите ще сте вие, но ще хвърляте вината върху околните. Резултатите изобщо няма да ви харесат.

Лъв

Странни срещи и странни разговори със странни хора. Ще получите информация от неформални разговори, за дейности, които съвсем пряко са свързани с бизнеса ви. Въпросът е откъде тези хора, с които разговаряте, разполагат с подобна информация.

Дева

Сравнително спокоен ден. Едва ли ще се наложи да бързате за нещо или за някъде. Освен това събитията ще се случват така, че за ваш късмет, почти във всяка минута някой ще „разчиства“ проблемите вместо вас.

Везни

Плановете ви за днес са да останете у дома, да се занимаете с важните неща, да подредите перспективните си задачи. Нищо подобно! Още от сутринта ще ви връхлетят приятели, ще ви изведат от дома и ще разбият всичките ви графици на пух и прах. Просто се забавлявайте.

Скорпион

Приятни часове с близки хора или с такива, които обичате. Бъдете себе си. Действайте смело. Ще откриете неподозирани качества у себе си, а най-важното, и други ще ги забележат.

Стрелец

Много динамичен ден. Почти непрекъснато ще се налага да променяте намеренията си, да взимате бързи решения. Може да е напрегнато, но пък ще е интересно.

Козирог

Някой непрекъснато ще разчита на вас. Особено близките. Някой непрекъснато ще ви притиска да взимате решения по чужди проблеми. Ще е малко странно, малко досадно, но пък ще стабилизирате позициите си.

Водолей

Настроението ви е оптимистично, но сте разсеяни. Не се занимавайте с отговорни дейности. Отделете време за нови книги, информация, срещи с приятели. Изобщо за неща, при които и да сгрешите, няма да е от значение.

Риби

Кратко пътуване на близко разстояние ще ви извади от обичайното ви спокойно състояние. Тревогите ви, свързани със самото пътуване ще се окажат напразни, а емоциите, свързани с новите контакти ще се окажат завладяващи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари