IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 3 май

3 май 2016 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Енергични сте и инициативни, но е желателно да реагирате по-сдържано на предизвикателствата. Склонни сте да започнете нещо ново, преценявайки идеята си като сполучлива. Не бързайте, ще се натъкнете на непредвидени затруднения.

Телец

Лесно ще се справите със занимания, свързани с кратко пътуване. Срещите, разговорите, обсъжданията днес ще са доста, но няма да ви изтощят, а напротив, ще се почувствате доволни от себе си.

Близнаци

Ще установите, че сте допуснали сериозна грешка. Хубавото е, че сами ще я забележите, но лошото е, че ще ви отнеме доста време да я коригирате и ще изостанете с ежедневните си задачи.

Рак

Прекалено сте енергични и настоятелни. Желанието ви да вкарате всички в собственото си темпо ще създаде конфликти. Приемете фактите такива, каквито са. Не се опитвайте да ги променяте.

Лъв

Въздържайте се от крайни изказвания и крайни позиции. Подхождайте към проблемите търпеливо. Много е вероятно да изгладите сложно недоразумение с любимия човек.

Дева

Съществуват предпоставки за успешно решаване на проблем, свързан с държавната администрация. У дома близките може да са твърде директни и невъздържани спрямо вас. Безпредметно е да се сърдите, няма да ги впечатлите.

Везни

Проявете сдържаност. Не обсъждайте новите си идеи. Направете го, едва когато разполагате с неопровержими аргументи. В противен случай ще се наложи да прахосате твърде много време в излишни разговори.

Скорпион

Не бързайте нито по отношение на физическите си действия, нито по отношение на деловите решения. Съществува предпоставка за травма или за сериозна грешка. Консултирайте се със специалист преди да пристъпите към сериозна житейска промяна.

Стрелец

Прекалено сте емоционални и нетърпеливи. Иска ви се на момента да решите всички въпроси, които ви вълнуват. Няма да ви се получи, защото резултатите зависят от намесата на външни фактори.

Козирог

Всичко ще се случва точно според предвижданията ви и това ще ви зареди с оптимизъм. Ситуация както приятна, така и опасна. Не е изключено от самоувереност да допуснете елементарна грешка и да си навредите сериозно.

Водолей

Тези, на които разчитате най-много, днес може да ви „подложат динена кора“. Няма място за тревоги, точно в същия момент ще ви хрумне подходящо решение за превъзмогване на трудностите. Както и правилна стратегия за оформяне на личните ви отношения.

Риби

Поведението на стар приятел ще ви накара да преосмислите отношенията си и най-вероятно да ги прекратите. Не съжалявайте. Ситуацията ще се отрази благоприятно на нивото ви на самостоятелност и инициативност.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари