IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 4 май

4 май 2016 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Слушайте, анализирайте и пазете дистанция. С каквото и да се захванете ще е проблематично, но сте в състояние да довършите нещата.

Телец

Имате ясна концепция за осъществяване на плановете си, но вероятността да се натъкнете на затруднения е огромна. Има подробности, за които не сте и помислили и те може да не ви затруднят прекалено, но поне ще ви забавят във времето.

Близнаци

Събитията ще са динамични и ще се наложи да се изправите пред сложен избор: работата, семейството или приятелите. Най-лесният вариант ще е да не изберете нито едно, но тогава пък е възможно да изпаднете в изолация.

Рак

Не е изключено да усетите критично или дори отхвърлящо отношение спрямо самите вас. Не го приемайте лично. Анализирайте действията си. Възприемате се като безпределно прави и не отчитате чуждото мнение.

Лъв

Не се знае кое усещане е по-силно и по-завладяващо. Дали романтизмът или професионализмът. Във всеки случай не ги смесвайте на работното място.

Дева

Прекалено сте ангажирани с професионалните си изяви. В стремежа си да се представите колкото е възможно по-добре, ще пропуснете нещо важно, свързано с личните ви отношения.

Везни

Всички възприемат присъствието ви усмихнато и дружелюбно. Което ви прави прекалено доверчиви и непредпазливи. Не вярвайте на очевидното. Част от хората, с които общувате са ви конкуренти.

Скорпион

Спокоен ден. Успешен. Изберете си едно равномерно темпо и го следвайте. Всеки опит да изпреварите времето или събитията ще завърши с неприятности.

Стрелец

Ще се наложи да промените подредбата на приоритетите си. Ще е за кратко, но ще е важно. Мислете за близките, за себе си и за това, че не бива да се хвърляте в прояви на душевен мазохизъм.

Козирог

От вас зависи как ще започне, как ще завърши и доколко ще е успешен този ден. Ентусиазмът ви е заразителен и всичко ще се случи според предвижданията ви, ако не решите да следвате чужди внушения.

Водолей

С прекалено много изкушения ще се наложи да се справите днес. Като се започне от възможности за личен напредък и лесна печалба и се стигне до примамлива романтична връзка, сякаш съдбата иска да ви изсипе всички удоволствия с чувал. Не вярвайте, не е така.

Риби

Творческият ви потенциал е стабилен. Бихте могли да постигнете много, ако следвате собствените си принципи. Всяко отклонение и желание да се харесате на някого ще е във ваша вреда.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари