IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 5 май

5 май 2016 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Добре е да отложите финансовите операции. Околните определено ще ви изнервят с бавните си действия и решения, но пък и да сте настоятелни, няма да напреднете.

Телец

Не се увличайте в прекалени пояснения за ситуациите, в които попадате. Прекалено сте разговорливи, хвалебствени, разсеяни. Не отчитате действията на конкуренцията и това ще ви навреди.

Близнаци

Единственият фактор, който може да ви предпази от поредица неприятности е собственото ви поведение. Прекалено сте разсеяни и отхвърляте възможностите за проблеми. Но те са реални.

Рак

Намалете инициативата и бъдете компромисни спрямо хората от най-близкото си обкръжение. Колкото повече наблюдавате и колкото по-малко споделяте, толкова по-добре.

Лъв

Контролирайте емоциите. Няма как да напреднете точно днес. Проявете търпение спрямо различните мнения. Проблемите ще се уредят във ваша полза.

Дева

Всяка дейност може да е сполучлива, ако е съобразена с времето, с което разполагате. Подредете графика си оптимално като нещо, което не зависи от вас, за да ви се случат нещата.

Везни

Принципно успешен ден. Ако не идеализирате очакванията си, то бихте могли да постигнете напредък. Отделете си достатъчно време за почивка.

Скорпион

Сериозни конфликти. При това предизвикани от вас, от проявите ви на инат. Намалете темпото. Помислете за предстоящите почивни дни.

Стрелец

Прекалено напрегната ще е работата ви днес. Не се увличайте твърде много в собствените си идеи. В момента преценката ви е твърде субективна и може да ви създаде неприятности.

Козирог

На преден план ще излязат финансови проблеми. Ще са свързани предимно с близките ви. Мислете обективно, няма как да елиминирате неприятностите на всичките си близки.

Водолей

Чувството ви за справедливост е изострено. В състояние сте да проявите силна, необоснована агресия към сравнително невинни критики. Излишно е, успокойте се.

Риби

Единственият ви вариант за успех е да действате екипно. И вторият фактор е да прецените правилно собствения си потенциал. Реално погледнато, възможностите ви за успех са големи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари