IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да утешите приятел според зодията му?

24 май 2016 14 45

Телецът например, не обича да споделя проблемите си

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Ако искате да помогнете и утешите свой близък човек, който страда, но не знаете как да подходите, обърнете се към астрологията.

Не всеки разстроен човек би намерил утеха чрез споделяне с приятел. Има хора, които обичат да преживеят тъгата си в самота.

Един от начините да разберете как точно да утешите някого, е да се вгледате по-добре в неговата личност.

Тъй като зодиакалните знаци имат пряко влияние върху характера на човек, можете да се „обърнете към тях“ за съдействие.

А ето и как да помогнете на приятел в нужда, според неговата зодия:

Овен (21 март – 19 април)

Хората от тази зодия стават мрачни и сприхави, когато преживяват проблем. Най-доброто нещо, което можете да направите за тях е да ги накарате да излеят това, което ги мъчи дори да се наложи да изслушате дълга и неприятна тирада. Оставете ги да изпуснат парата и след малко те ще се успокоят. Не се опитвайте да сменяте темата от това, което ги вълнува в момента, защото ще ги ядосате още повече.

Телец (20 април – 20 май)

Телците са силни, но доста чувствителни хора. Когато имат проблеми, те по-често предпочитат да не говорят за тях пред другите хора. Те са склонни да споделят трудностите си само и единствено с най-близките си. Телците са готови да обсъждат неприятностите в живота си само с хора, които наистина ги е грижа.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Близнаците имат палав, забавен характер, но когато става въпрос за проблеми, те реагират незабавно и доста нервно. Единственият начин да ги успокоите, е като ги разсеете с някакво забавно преживяване. Те са силни хора и ще се справят с всички трудности по пътя си, така че не драматизирайте.

Рак (21 юни – 22 юли)

Тези хора са свръхчувствителни и обичат да се самосъжаляват. Когато те са разстроени, добре е да стоите настрана от тях, защото има шанс горчивината им да се обърне като бумеранг към вас. Най-доброто нещо, което можете да направите, е да покажете че сте до тях и винаги ще сте им опора, но го направете безмълвно, просто с присъствието си.

Лъв (23 юли – 22 август)

Хората от тази зодия са много уверени натури, но когато става въпрос за проблеми, те могат много да драматизират. Оставете ги да говорят и да се палят – толкова, колкото искат и се съгласявайте с тяхната позиция, докато се успокоят. Едва след това можете да им споделите своята гледна точка.

Дева (23 август – 22 септември)

За разлика от другите знаци, Девите мислят за проблемите си от аналитична гледна точка. Понякога те сами знаят най-доброто нещо, което могат да направят в трудната ситуация. Вие пък можете да им помогнете като им дадете време и ги изчакате да споделят с вас, когато са готови за това – не ги притискайте.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Поради идеалистичния характер на тези хора, те често не разбират какво се случва в живота им и защо нещата не вървят така, както те искат. Везните са склонни да се съмняват в собствените си способности и веднага решават, че проблемите са по тяхна вина. Най-доброто нещо, което можете да направите, е да ги успокоите и да им вдъхнете увереност.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Тези хора обичат да контролират ситуацията и винаги действат по своя си начин, дори когато нещата в живота им не вървят по план. За разлика от Везните, тези хора няма да искат да ги успокоявате, нито ще искат да споделят с вас. Те просто ще искат да усещат, че сте на тяхна страна – че сте от техния отбор.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Големият проблем със Стрелците е, че те са много трудни за утешаване. Най-доброто нещо, което можете да направите, за да им помогнете в труден момент, е да ги накарате да погледнат проблемите си и да се опитат да ги решат, а не да се крият от тях или да се правят, че те не съществуват.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Личностите от тази зодия изглеждат така, сякаш са си самодостатъчни, но това не е така. Те също имат нужда от подкрепа в трудни времена, макар и никога да не искат помощ. Най-добрият начин да ги утешите по време на проблеми, е да ги изслушате и да им дадете добър съвет, дори и да не ви поискат такъв.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Водолеите са упорити и непокорни хора и няма да искат да изслушат съветите ви. Затова няма смисъл да ги убеждавате в нещо, което те не са готови да чуят все още. По-добре се опитайте да ги разсеете от неприятната действителност – те ще са ви много задължени, че не ги оставяте сами в трудностите.

Риби (19 февруари – 20 март)

Когато човек от зодия Риби се разстрои, всички разбират този горчив факт. Това е моментът да обградите вашия приятел от тази зодия с цялото си внимание и обич – той ще има нужда от тях, за да се съвземе емоционално. Ако знаете нещо, което със сигурност може да накара Рибите да се почувстват по-добре, направете го.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари